Türkiye Karayolları Haritası

Elektronik ortam söz konusu olduğunda ülkemiz ile ilgili herhangi bir görsel bilgiye ulaşmak hiç de kolay değil. Harita konusunda Türkiye’nin elektronik ortamdaki eksikliğini gideren “Türkiye Karayolları Haritası” son derece başarılı bir yazılım.

Türkiye Karayolları Haritası İnceleme
CHIP Online Notu 72

Yolculuklarınızda rahat etmek için rotanızı önceden belirleyin:Yüksek performansı bir yana, böylesine değerli bir kaynağın sadece 19 dolar olması bilgisayar kullanıcıları için bir avantaj. Detaylı bir atlasın fiyatının ne denli yüksek olduğu göz önüne alındığında kullanıcı dostu arayüze sahip böyle bir yazılım fiyat/performansta elbette en yüksek notu hak ediyor. MSB Harita Genel Komutanlığı onaylı en güncel haritaların yer aldığı pakette Türkiye siyasi ve coğrafi haritası da yer alıyor. Kurumlar açısından büyük işlev taşıyan yazılım sayesinde ülke genelindeki bayiler işaretlenerek rotalar belirlenebilir. Turkcell ile Aygaz’ın projelerinde de kullanıldığı belirtilen üründe, kolay arama özelliği de bulunuyor. Tüm Türkiye illeri ve ilçelerinin yollarını gösteren yazılım ile İstanbul-Antalya arası tüm güzergahınızı kilometresine kadar hesaplayarak önceden belirleyebilirsiniz.

Özetle

Türk bilgisayar kullanıcıları için maliyeti düşük yazılımlar sağlayan Eurosoft firmasının ürünü olan Türkiye Karayolları Haritası, düşük maliyetine karşın üst düzey kaynak ve performans sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Türkiye Karayolları Haritası
Ürün Markası Türkiye
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları