Beş adımda DVD hazırlamak

DVD Workshop 2, arabirimiyle DVD hazırlama sırasında karşılaşılan karmaşık seçenekleri, kolay anlaşılır ve keyifle kullanılır hale getirmeyi amaçlıyor. Yazılım, gerekli donanıma –örneğin TV kartına- sahip kullanıcıların bu kaynaktan görüntü yakalamasını ya da kendi videolarına menü ve dil desteği eklemesini sağlıyor.

Ulead DVD Workshop 2 İnceleme
CHIP Online Notu 77

Filmler; DVD,VCD, SVCD ve profesyonel kullanıma yönelik DLT (Digital Linear Tape) formatına dönüştürülebiliyor. Yazılım sayesinde gelecekte kullanımı yaygınlaşacak çift katmanlı DVD, yani DVD-9 hazırlanabiliyor. AVI, QuickTime, MPEG, WMV, ASF ve şifrelenmemiş DVD görüntülerinden yararlanılabiliyor. DVD’lere profesyonel açılış ekranı, bölümler, sekiz farklı seslendirme ve 32 farklı altyazı eklenebiliyor. Stereo Dolby Digital ve çok kanallı Pro Logic encoding destekleniyor.Kullanıcılar menü, düğme ve diğer etkileşimli öğeleri sıfırdan yaratma ya da mevcut şablonlardan yararlanma şansına sahip. Şablon tasarımları beğenimizi kazandı, ancak bazı ince ayarların yapılamayışı büyük bir eksiklik.

Özetle

Amatör kullanıcılar daha düşük maliyetli oluşu nedeniyle Ulead’ın DVD MovieFactory adlı yazılımını tercih edebilir. DVD Workshop 2, hazır videolardan DVD hazırlamak isteyen kullanıcıları hedef alıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ulead DVD Workshop 2
Ürün Markası Ulead
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları