Üçayak önemlidir

Video kameranız ya da fotoğraf makineniz için, kaliteli ve ergonomik bir üçayak arıyorsanız bu ürün tam size göre.

Vanguard Alta 204AP İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Sağlam ve hafif gövde
  • Makro için ideal
  • Ergonomik yapı

Özellikle dijital SLR bir makine kullanıyorsanız ya da nispeten ağır bir video kameranız varsa, üçayak satın alırken ucuz ürünlerden kaçınmalısınız. Zira üçayak konusuna gereken önemi vermezseniz, pahalı optik donanımınızı ciddi anlamda riske etmiş olursunuz. Ayrıca risk bir yana veriminiz de düşer.

Test Merkezi'mize yollanan, üst sınıf amatör kullanım için üretilmiş, Vanguard Alta 204AP, Vanguard kalitesini başarılı bir şekilde kullanıcıya yansıtan bir ürün. Üründeki sağlam fakat hafif Magnezyum alaşımlı gövde, güven veren bir görüntü çiziyor. Genel olarak kafayı hareket ettirirken pürüzsüz ve akıcı bir hareket sağlanması için Vanguard elinden geleni yapmış ve başarılı olmuş.


3 bölümden oluşan ayakların maksimum ne kadar açılabileceğini, her ayağın üst kısmındaki bir anahtarla ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz. Üzerinde su terazisi bulunan kafayı aşağı çabuk indirdiğinizde oluşan titreşimi emen turuncu renkli lastik yüzük, kolay tutuş ve kavrama için, köpükten yapılma yumuşak tutaç yerleri gibi özelliklerse, pratikte emniyetli ve ergonomik bir kullanım için anahtar role sahip.

Sonuç : Video kamaranız ya da fotoğraf
makineniz için, kaliteli ve ergonomik bir üçayak arıyorsanız bu ürün tam size göre.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vanguard Alta 204AP
Ürün Markası Vanguard
CHIP Online Notu
85
Gövde materyali Sertleştirilmiş Magnezyum
Uzayabilir ayak sayısı 3
Kapalı boyutlar 485 mm
Açık boyutlar 1300 mm
Ağırlık 1,35 kg
Diğer Çıkarılabilir kanca, kafada su terazisi
Okuyucu Yorumları