Vanguard Tracker 4 Pro: Profesyonellerin Tercihi

SLR fotoğraf makinenizi aldıktan sonra profesyonelliğe bir adım daha yaklaşmak istiyorsanız Tracker 4 Pro tam size göre.

Vanguard Tracker 4 Pro İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Mükemmel kafa tasarımı
  • Çıkarılabilir kafa
  • Sağlam ve hafif gövde

Üçayak kullandığınızda kolayca fark edeceğiniz gibi ekipmanınızı dengede tutmak için üretilen üçayağın öncelikle kendi dengesinin çok iyi olması gereklidir. Vanguard Tracker 4 Pro, adından da anlaşılabileceği gibi profesyonel SLR kullanıcıları hedeflenerek üretilmiş başarılı bir üçayak. Güçlendirilmiş alüminyumdan üretilen bacaklar, hem sağlam hem de nispeten hafif bir tablo çiziyor. Ayakların her birinin açısı, gövdeye birleşim noktalarına yakın bir yerde bulunan birer düğmeyle bağımsız olarak ayarlanabiliyor. Bu esnek yapı, ayakların her birinin farklı boylarda ayarlanmasından çok farklı olduğu için, kullanıcıya zor saha şartlarına daha kolay uyum sağlama, ya da değişik kompozisyonlar yakalama konusunda avantaj sağlıyor. Çıkarılabilir kafanın bağlı olduğu merkez kısmı ters çevrildiğindeyse ürün makro çekimler için ideal bir hale geliyor. 10kg'lık taşıma kapasitesini sağlam bir tutuş ve pürüzsüz kafa hareketiyle destekleyen Vanguard Tracker 4 Pro ile gelen taşıma askısı, pratikte çok işe yarıyor. Zira, sağlam ve güven veren yapısı bir yana 4 kg'lık ağırlığıyla ürün koltuğunuzun altına sıkıştırıp dolaşabileceğiniz bir üçayak değil.

Özetle

Ürün, fiyat açısından amatörleri aşsa da profesyonel ya da yarı profesyonel kullanıcıların güvenle kullanabileceği bir yapıda.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vanguard Tracker 4 Pro
Ürün Markası Vanguard
CHIP Online Notu
85
Gövde materyali Alüminyum
Uzayabilir ayak sayısı 3
Kapalı boyutlar 795mm
Açık boyutlar 1880mm
Ağırlık 4.08kg
Diğer Çıkarılabilir kafa, taşıma askısı
Okuyucu Yorumları