Uydu görüntülerini tablete aktaran akıllı TV.

LED aydınlatma, süper ince çerçeve, üç boyut desteği ve akıllı TV özellikleriyle destekleniyor.

Vestel 47PF7021 İnceleme
CHIP Online Notu 99
  • Etkileyici özellikler
  • Vestel Smart Center yazılımı
  • Dört adet üç boyutlu gözlük

Son yıllarda teknoloji dünyasının belki de en çetin rekabeti hiç şüphesiz televizyon arenasında geçiyor. Her ne kadar şu anda 4k çözünürlük desteğine sahip olan ürünler büyük bir değişimin habercisi olsa da, tercih edilmesi gereken bir televizyonda bir takım özelliklerin mutlaka bulunması gerekiyor. Özellikle LED aydınlatma ve üç boyut desteği size bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacaktır. Akıllı TV özellikleri de son dönemlerde dikkat çeken noktalardan. Akıllı TV olan televizyonlarla internete girebilir ve bankacılık işlemlerinden sosyal sitelerde paylaşım yapmaya kadar birçok işinizi bilgisayar kullanmadan gerçekleştirebilirsiniz.

47 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Vestel 47PF7021, firmanın ürün ailesindeki en cazip seçeneklerden biri. Full HD ve LED aydınlatmalı bir panele sahip olan televizyonda saydığımız akıllı TV ve üç boyut özelliklerine destek veriliyor. Televizyonun kutusundan dört adet polarize gözlükle birlikte gelmesi son derece önemli bir detay. Ek olarak standart yayınların üç boyutlu hale getirilmesinde de Vestel 47PF7021 şaşırtıcı bir başarısı var. Tipik antene ek olarak DVB-S2 ve DVB-T alıcılara da sahip olan Vestel 47PF7021'de yerli marka olmanın avantajı kullanılarak birçok yerli uygulamaya destek veriliyor. Tasarım olarak da son derece başarılı olan televizyon, ev ağına ethernet veya kablosuz ağ üzerinden bağlanabiliyor. Ağ bağlantısından sonra DLNA desteği ile ağdaki diğer bilgisayarlardan veya medya sunuculardan içerik aktarımı yapabilirsiniz. Dahası USB arabirimi üzerinden doğrudan depolama aygıtı bağlama şansınız da var. AVI, MPEG, MPE, MPEG, DAT, MKV ve MP4 gibi birçok geçerli tür destekleniyor.

Hiç şüphesiz televizyonun etkileyici özelliklerinden bir diğeri de tabletlere görüntü aktarabilmesi. Vestel Smart Center uygulamasını kurabileceğiniz Android tabletleri televizyonun kumandası gibi kullanabilir ve görüntüleri tabletinize alabilirsiniz. Akıllı telefonları da kumanda gibi kullanabilirsiniz. Televizyonunuzun ve cihazınızın aynı ağa bağlı olmasına ek olarak Vestel yazılımlarının yüklü olması yeterli. Kayıt gibi özellikleri de akıllı telefon veya tablet olarak kullanabilmek mümkün.

Özetle

Vestel 47PF7021 oldukça kaliteli bir televizyon. İncecik çerçevesi, donanım ve yazılım olarak sundukları son derece başarılı. Kullandığımız süre boyunca etkilendiğimizi söylemeliyiz. Piyasa standartlarından hiçbir eksiği yok ve akıllı telefonlar / tabletler için sunulan destek düşünüldüğünde daha büyük etki yaratıyor.

Alternatifleri

Farklı seçenekler yok değil ancak daha iyi bir televizyon almayı düşünüyorsanız aynı özelliklere sahip 60 inç'e kadar Vestel modelleri olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vestel 47PF7021
Ürün Markası Vestel
CHIP Online Notu
99
Ekran Büyüklüğü 47 inç (1920 x 1080)
Aydınlatma LED
USB 2.0 İki adet
HDMI Dört adet
Ağ Desteği Wi-Fi + Ethernet
Akıllı TV Var
Üç Boyut Var
Okuyucu Yorumları