Yönlendirici ve depolama teknolojisi buluştu.

Yüksek boyutlu multimedya dosyalarını paylaşmak isteyenler için ideal bir bulut depolama çözümü

CHIP Online Notu 99
  • Dahili depolama birimi
  • Bulut kullanımı ve mobil uygulama
  • Çift iletişim bandı

Son yıllarda asıl işi sabit disk üretmek olan dünyaca ünlü markalann kabuk değiştirişine tanıklık ediyoruz. Birkaç sene öncesinde taşınabilir diskler piyasayı sarmıştı ve hemen arkasından HD medya omatıcılar geldi. Taşınabilir diskler aslında tüm üreticiler açsından halen önem taşıyan bir ürün ailesi olsa da Western Digital ağ teknolojilerinde de epey deneyim kazandığından ortaya çok daha sıra dış ve alımlı ürünler çıkartıyor. Sizi şaşırtırması kuvvetle muhtemel olan Western Digital My Net N900 Central'i beğeneceğinize adımız kadar eminiz.

Westen Digital My Net N900 Central'in bir sınıfı yok ama biz ona kısaca kablosuz yedekleme cihazı diyebiliriz. 1 TB ve 2 TB'lık modelleri mevcut. Kullanılan sabit diskler hali hazırda ürünün içinde bulunuyor. Uygulamalar yardımıyla ağınızda bulunan bilgisayarları düzenli olarak Western Digital My Net N900 Central'a yedekleyebilirsiniz. Üstelik kablosuz olarak kullanma şansınız da var. Yedeklenen içerikleri dilerseniz kablosuz ağ yardımıyla medya oynatıcı televizyonlara veya tabletlere iletebilirsiniz. 450 Mtıps hızında 2.4 GHz
ve 5.0 GHz çift bant kablosuz ağ destekleyen ürün özellikle HD içeriklerin kesintisiz bir şekilde aktarılmasını sağlıyor. Firma kusursuz bir aktanm için FasTrack adında özel bir teknoloji geliştirmiş. İnternet ortamına dahil edildiği için WD 2go uygulaması sayesinde kablosuz bir bulut depolama aygıtı olarak da kullanılabilen Western Digital My Net N900 Central'de USB bağlantısı üzerinden dosya paylaşılabiliyor veya taşınabilir diskinizdeki verileri ağ kullanıcılanna açabilirsiniz. Western Digital My Net N900 Central daha sayrnakla bitirileme-yecek birçok özelliğe sahip. Dahili antenlerine rağmen mükemmel bir ağ performansı sağlıyor ve özellikler açısından değerlendirildiğinde hiçbir tane bile rakibi yok.

Özetle

Western Digital My Net N900 Central benzersiz bir ürün. Öncelikle harici bir diskin oluşturabileceği kalabalığı ortadan kaldırıyor. Ek olarak akıllı telefonlardan da bağlanabilme şansı veriyor ve içeriğine böylece dünyanın her yerinden ulaşılabiliyor. Kısacası Western Digital'in tüm tecrübelerini topladığı bir ürün olmuş.

Alternatifleri

Benzer rakipler elbette var ancak özellikler detaylı şekilde irdelendiğinde Western Digital My Net N900 Central'in bir gömlek daha üstün olduğu kolaylıkla görülebilir. Ürünün tasarım avantajı da var.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Western Digital My Net N900 Central
Ürün Markası Western Digital
CHIP Online Notu
99
Yayın Bandı 2.4 GHz + 5.0 GHz
Teknoloji 802.11n (450 Mbps)
Kapasite 1 TB
USB Bağlantı Var
Ethernet 4 x 1000 Mbps (1 x WAN)
Okuyucu Yorumları