YouTube destekli

Bütün biçimleri desteklemesiyle vaktinizi boşa harcamayan fonksiyonel bir ürün.

Western Digital TV Live İnceleme
CHIP Online Notu 68

HD içerik oynatabilen çoklu ortam cihazları gün geçtikçe artarken ürünlerin kalite çıtası da gün geçtikçe yükseliyor. Western Digital'in bu konudaki ürünü WD TV Live, 1080p içerik oynatımı için HDMI çıkışı ile geliyor.Piyasadaki nerdeyse bütün popüler biçimleri oynatabilen ürün, bu sayede vaktinizi dönüştürme işlerine harcamanızı gerektirmiyor. Piyasada YouTube desteği sunan nadir ürünlerden biri olan WD TV Live, Flickr'daki resimlere ulaşmanızı mümkün kılarken yine Live365 servisi ile internet üzerinden yayın yapan yüzlerce radyoya erişmenizi mümkün kılıyor. Ethernet portu üzerinden ev ağınıza da bağlayabileceğiniz WD TV Live, bu sayede herhangi bir sabit disk olmadan da ağ üzerinden içerik oynatabiliyor. Dâhili kablosuz ağ desteği olmayan ürün rakiplerinin sadece bir adet USB adaptörü desteklemesine karşın 18 farklı USB kablosuz ağ adaptörü ile kablosuz desteğine kavuşabiliyor. Üstelik ürün 802.11n standardındaki ürünleri de destekliyor.

Özetle

Türkçe altyazı desteği olmasına karşın Türkçe dil desteği olmayan WD TV Live, boyutuna karşın sunduğu özelliklerle tatminkâr bir ürün.

Alternatifleri

Rakiplerine ek olarak Torrent desteği de sunan Dark'ın Mini Mania modeli, performansı ve uygun fiyatı ile iyi bir alternatif.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Western Digital TV Live
Ürün Markası Western Digital
CHIP Online Notu
68
Video desteği AVI, MKV, TS, MP4/MOV,WMV9
Resim desteği JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Ses desteği MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC, OGG, Dolby Digital, DTS
Arabirim Ethernet, HDMI, Kompozit A/V, Komponent, USB 2.0
Boyutlar 40 x 100 x 125.5 mm (BxUxG)
Ağırlık 303 g
Okuyucu Yorumları