Windows'a Yeni Görünüm

Windows 2000’e kadar olan tüm işletim sistemi sürümlerine farklı görünümler katmak için kullanılan WindowsBlinds’ın en yeni sürümü olan 3.0, tamamen baştan<br>yazılmış yeni program yapısı ile artık Windows XP’yi de destekliyor.

Window Blinds İnceleme
CHIP Online Notu 83

Bunun yanı sıra eski sürümlere göre performans olarak da oldukça fazla bir artış göze çarpıyor. Örneğin artık pencereleri taşırken ya da boyutlandırırken takılmalar yaşanmıyor.Yeni bir pencere açarken de kaplamalar çok hızlı bir şekilde devreye girip, farkın anlaşılmasını engelliyor. Aynı zamanda WindowsBlinds 3 işletim sistemine sıkı bir şekilde entegre de olabiliyor. Görüntü özellikleri penceresinde yer alan “Skins” kartı WindowsBlinds yazılımına eklenmiş başarılı bir yazılım. Bu şekilde ortalama bilgiye sahip bir kullanıcının tüm masaüstü ayarlarını tek bir nokta altından yapması sağlanmış oluyor.Yeni sürümün belki de en önemli özelliği sistem performansına olan olumsuz etkisinin azalması. Artık WindowsBlinds eski sürümlere oranla çok daha az hafıza kullanıp bilgisayarın açılış süresini de olabildiğine azaltmış oluyor.

Özetle

Programla gelen yeni özelliklerin hepsi gerçekten oldukça dikkat çekici. Programı kullanmak için eskiden olduğu gibi yüksek sistem performanslarına ve hafızaya gerek yok.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Window Blinds
Ürün Markası Window
CHIP Online Notu
83
Okuyucu Yorumları