X-Spice Kira CS 530W: Cep Herkül'ü

Yüksek güç üretebilen ve sessiz çalışan X-Spice, sisteminde güç ve sessizliği bir arada isteyenler için son derece ideal.

X-Spice Kira CS 530W İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Küçük boyut
  • Çoklu GPU desteği
  • Sessiz performans

Piyasaya yeni çıkan ekran kartlarının ve işlemcilerin güç ihtiyacını karşılamak günümüzde artık çok daha önemli bir konu haline geldi. Herhangi bir güç yetmezliğinde mavi ekranlarla karşılaşabiliyor ve hatta parçaların yanmasına kadar sorunlar çıkabiliyor. Test Merkezi'mize gelen X-Spice Kira güç kaynağı, sisteme gerçek 530 Watt güç sağlayabiliyor. Ürünü elimize aldığımızda özellikle boyutunun standart güç kaynaklarına oranla küçük olduğunu fark ettik. X-Spice firması güç kaynağını özellikle mini, midi, masaüstü ve HTPC kasalar ile uyumlu olması için küçük tasarlamış.Çift ekran kartı olan sistemleri bile doyuracak gücü üretebilen Kira, en son ATX12V v2.2 standartları ile de uyumlu. Yine ürünün alt kısmında yer alan düşük devirli 120mm led'li fan da, sesiz bir çalışmayı garantiliyor. Özellikle çoklu ortam PC'lerde oturma odanızda sessizlik istiyorsanız ürün tam size göre. Ürünün sunduğu gerçek 530 Watt'ın ne kadar yeterli olduğunu ölçmek için ise HD 3870X2'den oluşan bir sistem kurduk. Sonuçta Kira, en yüksek ayarlarda çalıştırdığımız 3DMark testinde bile kaya gibi sağlam bir performans ortaya koydu ve gücünü ispatladı.

Özetle

Yüksek güç üretebilen ve sessiz çalışan X-Spice, sisteminde güç ve sessizliği bir arada isteyenler için son derece ideal.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli X-Spice Kira CS 530W
Ürün Markası X-Spice
CHIP Online Notu
85
Form faktör ATX 24 pin
Maksimum güç 530 Watt
Soketler 1 x 20+4pin, 1 x 8 pin, 2 x 6 PCI-E, 6 X PATA, 1 x 4+4 pin, 4 x SATA
Gürültü oranı 20 dbA
Fan 1 X 12cm
11/07/2008 tarihli fiyatı 172 YTL (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları