ZONE LABS' IMSECURE PRO

Popülerliği hızla artan anında mesajlaşma yazılımları ne yazık ki hiç güvenilir değiller. Eğer siz de bundan yakınıyorsanız kişisel firewall yazılımı ZoneAlarm’in yapımcısı Zone Labs tarafından satışa sunulan Imsecure Pro yazılımını mutlaka denemeniz gerekiyor.

ZONE LABS' IMSECURE PRO İnceleme
CHIP Online Notu 77

Güvenliği ön planda tutan IM kullanıcılarına özel:Yazılım, istenmeyen ve tehlikeli mesajları tanımlayıp size ulaşmadan yok edebiliyor. Kullanımı kolay bir yazılım olan IMsecure Pro, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo Messenger ve Trillian’ı desteklese de ne yazık ki halen ICQ ve IRC için bir çözüm sunamıyor. Bu gerçekten bir dezavantaj.Yazılımın en çarpıcı özelliği olan "ID lock", sohbet sırasında kişisel bilgilerinizin karşıya gönderilmesini engelleyebiliyor. Bu şekilde Truva atları da engellenmiş oluyor. Yazılımın “Spam Blocker” özelliği ise reklam amaçlı istenmeyen mesajları engelliyor. Karşılıklı sohbetleri şifreleyerek yabancı gözlerden koruyan Imsecure Pro ile karşıdan gelen dosya transferi, ses ve video sohbet taleplerinin otomatik olarak engellenebilmesi de mümkün. Varsayılan ayarları ile sorunsuz bir şekilde çalışan yazılımda, üst seviye güvenlik seçildiğinde iletişim sorunları ortaya çıkmaya başlıyor.

Özetle

IM kullanırken gelebilecek tüm zararları engelleyebiliyor. Üst seviye güvenlik kipini kullanmadıkça bir sorun yaratmıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ZONE LABS' IMSECURE PRO
Ürün Markası Zone
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları