Alternaitf CAD/CAM

Bilgisayar destekli çizim yazılımlarına iyi bir alternatif.

ZWCAD 2011 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Bilgisayar destekli çizim yazılımları çok uzun yıllardan beri aramızda. Bu bağlamda ortak bir standartları bile oluşan bu yazılımların farklı alternatiflerini bulabilmek mümkün. ZWCAD de bu başarılı alternatiflerden biri.

Yüzbinlerce lisanslı kullanıcısı olan ZWCAD, rakiplerine göre maliyeti daha düşük fakat verimi yüksek olan bir yazılım. ZWCAD'in bu bağlamda alışılması kolay olduğunu da söylemek mümkün. Zira arabirim olarak rakibi AutoCAD ile büyük benzerlikler göstermekte. Sadece arabirim değil, biçim desteği konusunda da rakip ürünlerle uyumlu olan ZWCAD, DWG ve DXF biçimindeki dosyaları açabiliyor, düzenleyebiliyor ve sorunsuz kaydedebiliyor. ZWCAD böylece kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirmeden ve ek bir eğitime gereksinim duymadan rahatlıkla geçiş yapılabilen bir CAD çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

13 yıldan beri farklı sektörler sektör için 2 ve 3 boyutlu CAD çözümleri sunan ZWCAD'in Türkçe dahil 15 arabirimi desteklediğini de belirtmekte fayda var. Son olarak yazılımın Ribbon tarzı arabirimi ile menüler arası geçişi de kolaylaştırdığını belirtelim.

Özetle

Piyasadaki CAD yazılımlarına iyi bir alternatif olan ZWCAD, kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ZWCAD 2011
Ürün Markası 3COM
CHIP Online Notu
68
En Az Sistem Gereksinimleri
İsletim Sistemi Vista, Win7 - 32 veya 64 bit sürümler, Windows XP, 2003
İslemci Pentium III 800 MHz veya sonrası
RAM 512MB veya daha fazla
Ekran kartı 1024 x 768 VGA, True Color
Okuyucu Yorumları