Epson'dan Fotoğraf tutkunları için: RX700

Pek çok özelliği birarada sunan ve fotoğraf tutkunları için en ayrıcalıklı cihaz olan Epson Stylus Photo RX700, fotoğraf tutkunlarına ayrıcalıklı çözümler sunuyor.

Epson'dan Fotoğraf tutkunları için: RX700

Yüksek kalite ve fonksiyonellik sunan Epson Stylus Photo RX700’ü piyasaya sundu. Hepsi bir arada yazıcıda olabilecek en yüksek kalibre baskıyı sağlayan yeni baskı motoru, standart film tarama üniteli 3200 dpi tarayıcısı ve fonksiyonelliğini arttıran Photo Fine ön izleme monitörünü içeren ürün, yüksek performans tarama ve üstün nitelikli fotoğraf baskısı sağlıyor.

Epson Stylus Photo RX700 ile net ve keskin görüntüler boyutu sadece 1.5pl’lik minimum mürekkep damlacığı üzerinden elde ediliyor. Stylus Photo RX700, yeni mürekkep tasarımı sayesinde daha kalıcı çıktılar elde edilebilirken, 6 ayrı kartuşlu mürekkep sistemi ve 5760 dpi çözünürlükle pazarda en iyi kaliteyi sunan Epson çok fonsiyonlu ürün ailesine katılmıştır. Yazılım bazlı rötuşa gerek kalmadan optimal fotoğraf kalitesi elde edilen Stylus Photo RX700’ün otomatik görüntü bulma fonksiyonu (resim tipine göre kontrast ve renk ayarı) diğer bir yeni özelliğidir.

Bu ödüllü tasarım, saydam malzeme adaptörü üzerinde 3200 dpi bir tarayıcıyı içeriyor. Stylus Photo RX700 imajları rakiplerinin sağlayamadığı çözünürlükte taramayı ve ustalıkla yönetmeyi sağlıyor. 3200 dpi tarayıcı, analog fotoğrafları tarayıcıyla beraber gelen yazılımlar ya da sürücüler yardımıyla restore edilebilir ve istenildiği gibi yenileyerek dijital formata çevrilebilir.

Stylus Photo RX700, Epson P-2000 multimedya saklama ekranında da kullanılan yüksek çözünürlüklü eşsiz Photo Fine gösterim teknolojisinin özelliklerine sahiptir. 2.5” renkli LCD ile kişisel bilgisayar kullanmadan ve yazdırmadan, fotoğrafların kalite ve düzen değerlendirmelerini yapabilmenizi sağlayan ürün, yüksek tanımlı ve parlak renkli görüntülerde ön izleme yapabilme olanağı veriyor.

Ayrıca Epson Stylus Photo RX700, farklı kağıt tiplerine uyum sağlama esnekliği sayesinde, en yüksek kalite yazıcı ve tarayıcı fonksiyonları sunuyor. CD-R yazıcı fonksiyonu fotoğrafları kişiselleştirme, arşivleme ve paylaşabilme şansı veriyor. Bunun yanı sıra çift kağıt tepsisi, ihtiyaca göre aynı anda düz kağıt ve fotoğraf kağıdı yükleme imkanı sunuyor. Bu sayede istediğiniz kağıda yazıcının yanına gitmeden baskı alabilirsiniz.

Avrupa Tüketici Ürünleri Ürün Müdürü Mark Pini “Epson Stylus Photo RX700, ünlerine gölge düşürmek istemeyen fotoğraf tutkunları için hepsi bir arada fotoğraf yazıcıları sağlama sözümüzü tutmaya devam ettiğimizin bir göstergesidir. Bu yeni model ve onun kapsamlı özellikleri ile fotoğraf pazarındaki liderliğimizi arttırmayı ve fotoğraf tutkunlarına rakipsiz bir hepsi bir arada ürün performansı sağlamayı amaçlıyoruz” diyor.

Epson Stylus Photo RX700’ün temel özellikeri:

• Maksimum maliyet verimliliği sağlayan 6 ayrı mürekkep kartuşu.
• 1.5 pl damlacık boyutu sayesinde mükemmel fotoğraf detayları.
• 3200 x 6400 dpi tarayıcı kullanarak yüksek kalite fotoğraf kopyalayama ve genişletme olanağı.
• Built-in saydam malzeme adaptörü sayesinde pozitif ve negatif film tarama.
• 2.5” Photo Fine renkli LCD ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri ön izleme imkanı.
• CD-R/DVD-R yüzeyine doğrudan baskı özelliğini kullanarak görüntüleri kişiselleştirme ve paylaşma.
• Standart 2 kağıt tepsisi seçeneği ile daha iyi medya uyum esnekliği.
• Bilgisayar ihtiyacını ortadan kaldıran bağımsız yazıcı, tarayıcı ve fotokopi
• Bluetooth, PictBridge ve USB Direct Print desteğiyle bilgisayara ihtiyaç duymaksızın doğrudan baskı imkanı.
• Bütün yaygın hafıza kartlarını destekler.
• PhotoEnhance fonksiyonuyla fotoğraf kalitesini otomatik olarak arttırma.
• Medya üzerinde gerçek laboratuar kalitesinde çıktı almayı sağlayan sınırsız baskı imkanı.
• Eski ve solmuş fotoğraflarınızı yenilemeniz için ‘Renk Restorasyonu’ ve ‘Toz Yok Etme’ fonksiyonu

CD-R/DVD-R baskı özelliği uyumlu bir CD/DVD yazdırılabilir medya yüzeyi gerektirir Bluetooth yazıcı desteği seçmeli bluetooth adaptörü ve uyumlu bir aygıt gerektirir.

Okuyucu Yorumları