Google'ın Değişen Logolarına Türk Bakışı

Google'ın özel günler için özel logolarına bir gruptan, Türkiye için özel öneriler var.

Türk Google!

En çok kullanılan arama motoru Google, özel günlerde, mevsim değişikliklerinde, özel kutlamalarda farklı logoları ile sadece tasarımını süslerken bir gruptan bu logolara ülkemiz için alternatif logolar sunuldu.

Google'ı seviyoruz, kullanıyoruz, kullanmaya teşvik ediyoruz. Kısacası Googlecım senin hoşuna gidecek herşeyi yapıyoruz ama bu son zamanlarda iyice artan kıskançlığımızı engellemiyor. Google Türkiye olduğun günden bu güne kadar bizim için, bize özel bir logo yapmadın. Diğer ülkeler için boy boy değişik değişik logo yapıyorsun ama fonda çalan parçada da dediği gibi "Ellere varda bize yok mu ? "

Google.com.tr ye tıkladığımızda karşımızda Atatürk'ün olduğu, 23 Nisan'ın kutlandığı, Eurovision birinciliğimizi hatırlayan, 17 Ağustosta saygıyla siyahlara bürünen, Galatasarayın UEFA kupasını kaldırdığı güne özel, Fenerbahçenin 100. yılını kutlayan logolar istiyoruz. Google bize logo yapsana !!!

İşte bu cümlelerle anlatıyor grup amacını. Gerçektende çok güzel bir çalışma olduğu logolardan aşikar. Proje için hazırlanan sayfaya ulaşmak için burayı tıkladığınızda, karşınıza tüm logolar daha güzel görünümlü bir şekilde çıkıyor. Projenin temelindeki insanlar, seslerini çok daha gür bir şekilde çıkarmak için herkesin desteğini bekliyorlar. Bu destek ile www.google.com.tr açıldığında, bizi anlatan, bize özel logolar görebileceğimizi umuyorlar.

CHIP Online'ın Yorumu: Gerçekten de dışarıdan bakıldığında son derece güzel bir proje. Ayrıca yapılan tasarımlarıda çok beğendik. Umarız katkılar ve destek giderek artar ve logolar, arzu edilen yerde, yerini alır.

Okuyucu Yorumları