Nokia 5700 XpressMusic Geliyor!

Nokia, müzik odaklı cep telefonlarına, 3G özelliği taşıyan Nokia 5700 XpressMusic'i ekledi.

Mobil Müzik Keyfi

Nokia 5700 XpressMusic'in 270 derece dönen alt kısmı, tek bir hareketle farklı uygulamalar arasında geçiş yapabiliyor: Müzikçalar, 2 megapiksel kamera ve görüntülü arama.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, özellikle müzik olmadan yaşayamayan cep telefonu kullanıcıları için yeni bir 3G* cep telefonu yarattı. Nokia 5700 XpressMusic, üç ayrı mod arasında geçiş yapabilen (müzikçalar, 2 megapiksel kamera, görüntülü arama*) tasarımıyla dikkat çekiyor.

Nokia 5700 XpressMusic Geliyor!

Nokia 5700 XpressMusic, geliştirilmiş müzik deneyimi için özel olarak tasarlanmış bir ses çipiyle, müzik odaklı bir cep telefonu. Bu telefon, 2 GB'ye kadar kart desteğiyle 1500'e kadar şarkı saklayabiliyor.** Ayrıca, cep telefonundaki dahili stereo hoparlör sayesinde, kullanıcılar Nokia 5700 XpressMusic'teki melodileri arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Eksiksiz bir müzikçalar olan Nokia 5700 XpressMusic, albüm kapak resimleri, şarkı listeleri, 5 bant ekolayzer ve ses hareketlerinin gösterilmesini de destekliyor.

WMA, MP3, eAAC+ ve MP4 gibi birçok farklı dijital format desteği sayesinde, Nokia 5700 XpressMusic cep telefonuna şarkılar hızla ve kolayca yüklenebiliyor.** Kullanıcılar, online şarkı satın alırken de, Windows Media Player Dijital Haklar Yönetimi (WMDRM) sistemini kullanarak İnternet üzerinden satış yapan müzik mağazaları arasından seçim yapma şansına sahip oluyorlar. Bluetooth stereo kulaklıklarla ya da 3,5 mm kulaklık giriş adaptörüyle birlikte kullanılabilen her türlü kulaklıkla, Nokia 5700 XpressMusic cep telefonunda müzik dinleme keyfi daha da artıyor.

3G ve video avantajları

3G ve video avantajları

Sadece müzikten ibaret bir cep telefonu olmayan Nokia 5700 XpressMusic, tekrar tekrar video oynatabilen ve 16 milyon rengi destekleyen ekranıyla videolara hayat veriyor. Yüksek hızda 3G* veri bağlantısı sunan Nokia 5700 XpressMusic ile İnternet'te sörf, içerik indirme ve multimedya içeriklerini izleme işlemleri çok daha hızlı ve kolayca gerçekleştirilebiliyor. Görüntülü arama özelliği ve 2 megapiksel dahili kamera da, kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla daha çok şey paylaşmasını sağlıyor.

Nokia 5700 XpressMusic cep telefonunun kullandığı S60 yazılımı ile, pek çok ek uygulama, geliştirme, içerik ve servis sayesinde cihaz kişiselleştirilebiliyor. S60 yazılımı sayesinde birden fazla program aynı anda işletilebiliyor ve böylece kullanıcılar bir yandan sevdikleri şarkıları dinlerken diğer yandan da favori web sitelerini ziyaret edebiliyorlar. Nokia 5700 XpressMusic sahiplerinin kendi tarzlarını yansıtmaları için, temalar, video zil sesleri ve duvar kağıtları, kişisel beğenilere göre değiştirilebiliyor.

3G veri aktarım hızına ulaşabilen*, müzik odaklı ve çok amaçlı cihazların tüm özelliklerini bir araya getiren Nokia 5700 XpressMusic, 2007'nin ikinci yarısında piyasaya sunulacak.

* Operatör ve/veya servis sağlayıcı desteği gerekmektedir.
** MP3, AAC, AAC+, eAAC+, Real, WAV, WMA, M4A gibi farklı dijital müzik formatlarında, ortalama 3 dakikalık şarkılar. Telif haklarına uygun şekilde hareket edilmesi gerekmektedir. Satış paketi içeriği hakkında ayrıntılı bilgi bayilerden alınabilir.

Okuyucu Yorumları