Oyun meraklıları için HP Pavilion HDX

HP'nin oyun tutkunları için tasarladığı 20 inç ekrana sahip dizüstü bilgisayar merak uyandırdı.

20 inç dizüstü yolda!

HP'nin, oyun ve film tutkunları için 20 inç ekrana sahip Pavilion HDX model dizüstü bilgisayarını duyurmaya hazırlandığı söylentileri şu sıralarda gündemi meşgul ediyor.

Electronista web sitesinin haberine göre, üretilecek bu yeni dizüstü bilgisayar tamamen oyun meraklılarına hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Yaklaşık 5,5 kg. ağırlığına sahip olan HP Pavilion HDX üzerinde, Intel'in Centrino işlemci serisinin yerini alması beklenen "Santa Rosa" platformunda bir işlemciye yer verilecek. Elde edilen detaylara göre GeForce Go 8000 serisi ekran kartı, HDMI çıkışı, HD DVD seçeneği ve webcam de, dizüstü bilgisayarda yer alacak.

HP Pavilion HDX ile ilgili sızan bilgiler arasında fiyat ve çıkış tarihine rastlanmadı. Önümüzdeki aylarda herşeyin netleşeceği tahmin ediliyor. İnternet'e yansıyan ürün fotoğraflarına bakılırsa, tasarım aşaması bitmiş gibi görünüyor ve Intel'in önümüzdeki günlerde yeni mobil işlemci platformu "Santa Rosa"yı resmi olarak duyurmasıyla birlikte bu dizüstü bilgisayarın daha da yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşabileceği söylentiler arasında.

Oyun meraklıları için HP Pavilion HDX

Okuyucu Yorumları