Nero 8'in galası ve ekran görüntüleri

Popüler medya yazım programı Nero'nun yeni sürümü IFA'da tanıtıldı.

Nero 8 karşımızda!

Nero 8'in galası ve ekran görüntüleri
Kısa sürede daha fazla yazmak: Medya yazım setinin yeni 8. versiyonu, yazma işlemini kolaylaştıracak. Bu iş için başlangıç noktası olan StartSmart tamamen yeninden düzenlendi. Artık sık kullanılan fonksiyonlar direk olarak StartSmart üzerinden yazılabiliyor. Arayüz bu esnada Nero Express'e benziyor. Tüm programlar, aynı Windows'ta olduğu gibi, açılabilir bir başlangıç menüsünde gösteriliyor. Ayrıca StartSmart'a RSS-Beslemeleri de entegre edilebiliyor.

Yeni Nero Rescue-Agent
Yeni bir veri kurtarma aracı çizilmiş disklerden, iptal edilmiş yazım işlemlerinden veya yanlışlıkla silmeden dolayı okunamayan verileri yeninden geri getirebilecek. Nero çalışanlarının verdiği bilgilere göre bu araç ISO-Buster'a benzer bir şekilde çalışacak.

Vista-Gadget DiscCopy
Vista'nın kenar çubuğuna entegre edilebilen bir araç sayesinde CD ve DVD'ler bir tık ile kopyalanabilecek. Windows Media Center eklentileri sayesinde uzaktan kumanda ile yazım fonksiyonları kontrol edilebilecek. Gezgin penceresi üzerindeki Rich-View fonksiyonu sayesinde en önemli dosyalar ve üzerine tıklanmış dosyanın bir önizlemesi gösterilecek.

Slayt gösterileri ve videolar Blu-ray-BD-AV ve HD-DVD formatında oluşturulabiliyor, kopyalanabiliyor ve yazılabiliyor. Ücrete tabi bir Nero aracı ile Blu-ray filmler PC'de oynatılabiliyor. Nero Info Tool size PC'nizin HD oynatma kapasitesine sahip olup olmadığı veya hangi donanımların onu yavaşlattığı hakkında bilgi veriyor.

Nero 8, 1 Ekimden itibaren piyasaya sürülecek. Yazım setinin fiyatı ise 70 €.

CHIP Online'ın Yorumu
Nero yeniden güçlü yönlerine dönüyor: Medya yazımı ve mümkün olan en "light" şekliyle. Multimedya saçmalıklarıyla şişmanlatılmış bir set yerine, Disk kurtarımı ve kopyalama aracı gibi işe yarar Yazım-Özellikleri sunuluyor. Çabuk ve basit şekilde, az tıklamalarla medya yazımı hem de hiçbir arkaplan bilgisine sahip olmadan – CHIP Online, Nero'nun sözünü tutup tutmayacağı konusunda çok heyecanlı.

Okuyucu Yorumları