Media Markt: Müşterilerimize teşekkürler

Olaylı bir şekilde Türkiye pazarına giren Media Markt, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti

İzdiham'a teşekkür!

25 Eylül'de müşterilerine kapılarını açan ve Türkiye'nin en büyük tüketici elektroniği marketi olan Media Markt açıldığı ilk gün büyük izdihama neden olmuş ve 28 Eylül 2007 Cuma gününe kadar sürdürülmesi planlanan kampanyalar, tüm promosyonlu ürünlerin tamamen satılmasıyla ilk gün sonlandırılmıştı.

Şirketin bugün basın mensuplarına ilettiği, teşekkür ve sektördeki rekabete yönelik açıklamaları şu şekilde;

Media Markt olarak Türkiye'deki ilk mağazamızın açılışında gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle müşterilerimize ve basın kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Türkiye'de en son teknolojiye olan talep, müşterilerimizin kampanyamıza ve ürünlerimize gösterdiği büyük ilgi ile bir kez daha kanıtlanmış oldu. Media Markt olarak en yeni teknolojiyi en uygun fiyatlarla Türk tüketicilerine ulaştırmaya devam edeceğiz.

Media Markt'ın Türkiye pazarına girmesi, tüketici elektroniği pazarının da yeni bir döneme girmesinin başlangıcı oldu. Media Markt tüketici elektroniği pazarında yıllardır uygulanan ezberi bozdu. Artık Türk halkının teknolojiye gerçek fiyatından ulaşabilecek olması bize büyük bir mutluluk veriyor. Media Markt olarak bu yeni dönemi başlatan firma olmak bizim için büyük öneme sahip. Media Markt'ın Türkiye'de düzenlediği tarzda kampanyaları tüm Avrupa ülkelerinde mağaza açılışlarında ve belirli dönemlerde uygulamaktadırlar.

Hakkımızdaki girişimler

Media Markt'ın açılışı nedeniyle sektörde bazı rahatsızlıklar duyuldu ve resmi makamlar nezdinde girişimlerde bulunulduğu doğrudur. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklamalarımız olacaktır. Türkiye ile birlikte 15 ülkede faaliyet göstermekte olan Media Markt, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde rekabet kurallarına ve yönetmeliklere uygun olarak hareket etmektedir. Oyunun kurallarını değiştirmeye soyunan ve ezber bozan bir strateji uygulayan Media Markt hakkında bu tip girişimlerde bulunulmasını doğal bir süreç olarak görüyoruz.

Biz, müşterilerimize en geniş ürün yelpazesini en uygun fiyatlarla sunma felsefesini benimsemiş bir kuruluşuz. Uyguladığımız fiyat stratejisi giriş yaptığımız her ülkede fiyatların aşağı çekilmesine sebep olmuştur ve bu da o ülkede rekabeti artırarak kişilerin teknolojiye daha uygun fiyatlarla ulaşılmasını sağlamıştır.


Media Markt Türkiye

Okuyucu Yorumları