Hayaller gerçek oldu!
11 Haziran 2011, 15:00

15 yılın sonunda kral aramıza döndü!

Melik Arslan
Herhalde hiç birimiz bir gün bunun olacağına ihtimal vermiyorduk ama sonunda hayaller gerçek oldu!
15 yılın sonunda kral aramıza döndü!
Oyuncuların 15 yıllık özlemi sonunda biti
15 yıldır oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen, buna rağmen çıkışı sürekli ertelenen Duke Nukem Forever, sonunda piyasada.

Geçtiğimiz Perşembe günü İngiltere'de açılış partisi yapılan oyun, en çok ertelenen oyun olarak tarihe geçti. Zira 1996'da Duke Nukem 3D'nin devamı niteliğinde olacak oyunun duyurulması sonrası oyunun çıkış tarihi sürekli ertelendi; ama nihayet dün itibariyle oyun İngiltere'de piyasaya girdi.

Yapımcılar oyunu erteleme haberini verirken sürekli üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Oyunun iptal olması yerine sürekli ertelenmesi sonucu geçtiğimiz sene düzenlenen PAX fuarında 2K Games, oyunu 2011'de piyasaya süreceğine dair söz vermişti.

Duke Nukem Forever, 14 Haziran'da Amerika'da da raflarda olacak.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 16 yorum
1234Sonraki
Zahir Murat Akın yazmış:
"bence yıllarca beklenipde berbar grafiklere sahip bir oyun olmuş, eski yılların kral oyunu şimdi sefil halde. Bir oyun tutkunu olarak oyunun daha ilk bölümünden sonra oyunu sildim.." Diyen arkadaşa itafen;

Duke nukem in tutkunu olmayı bırak fanı bile olamayacağın kanısındayım. Sanırım sen internetten download ettin. Fan'ı olan çıktığı zamanda gider satın alır. Tabi hanginiz bana demo ile son versiyon arasında "Fark yok" diyecek kadar üzücü bir laf edebilir ki ? O zaman neden update edildi diye sorarım. Yani oyunu eskisinden bu güne getirip bu grafiklere bile aktarmak çok kolaydı da neden siz satın almadınız o zaman bu oyunun isim haklarını ? Oyun aykırı sayın ziyaretçi arkadaşlar. Zaten size de demiyorlar bu oyun +3 felan diye. +18 olan oyun, 18 yaş ve üzeri için uygundur. Yani cinsellik dediğiniz sizin nedir ? bir çift göğüs görmek mi ? Sabah programlarında hergün görüyorsunuz o değil mi peki ? Dinime küfreden müslüman olsa...
10 Kas 2011  04:58Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
nVidia 3D Vision ile oynadım gerçekten mükemmel olmuş. Işıklandırma ve texture çok kaliteli ama detaylar berbat olmuş. Saygılar.

Max_Real Qnx
12 Haz 2011  18:54Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
açık sahneler var .nasıl izin verildi de piyasaya sürüldü anlamadım
12 Haz 2011  16:58Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Sadece araka fon müziğini dinlemek için bile pc' ye kurmaya değer kült bir oyun. Grafikler tanıtım video'larından anladığıma göre berbat ama nVidia 3D Vision performansını merak ediyorum. Zira Metro 2003 bu konuda çok başarılı. Saygılar.

Max_Real Qnx
12 Haz 2011  12:36%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
BlueX Design yazmış:
bu kadar çok cinsellik içeren bir oyuna efsane, kral denmesi düşündürücü.

12 Haz 2011  09:29%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu