Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Donanım

RAM'de dev kapasite!
5 Ağustos 2008, 19:01

16 GB'lık RAM'ler geliyor!

Japon bir RAM üreticisi tarafından geliştirilen 16 GB'lık RAM'ler yakında piyasada.
16 GB'lık RAM'ler geliyor!
16 GB RAM: İşte dev bellek kapasitesi!
Japon bir RAM üretici firması olan Elpida tarafından üretilen 16 GB'lık RAM'ler şu an Dünya'da üretilen en yüksek kapasiteli RAM'ler.

Şirket yetkililerinden alınan bilgiye göre bu RAM'ler şu an piyasada olan 8GB'lık RAM'lerden daha az enerji tüketiyorlar ve iki katı performans veriyorlar. Günümüzde yüksek performans isteyen bilgisayar kullanıcılarını hedefliyorlar.

Üretimine bu ay sonunda başlanacağı belirtilen 16 GB'lık belleklerin yıl sonunda da piyasada olması bekleniyor.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 37 yorum
Önceki12345678Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bunu japonlar cıkarıyo çinliler cıkarınca alırız nede olsa ucuz :D
05 Ağustos 2008 Salı, 20:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bu ram i yapan firmanin neden isimi yok haberde yada kayna belirtilmemis
05 Ağustos 2008 Salı, 20:49%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
64 bit işletim sistemi olmadan isterseniz 32 gb ram takin iş görmez
05 Ağustos 2008 Salı, 20:48Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Eğer tasarım yapıyorsanız ve diğer işler için veriyi hard diske yazmak
yerine belleğe yazıp sonra ordan diske yazmak performans artışı verir. Oyunlardada aynı. İkide bir pagefile.sys nin boyutunu arttırmaya gerek yok.
05 Ağustos 2008 Salı, 20:42Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki12345678Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Sony Ericsson MAS 100 - Hoparlör
Cep telefonunuzu için güvenli bir taşıma çantası görevini de gören MAS 100, dilediğiniz yerde müzik dinlemek için uygun.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost