Foto - 2008
25 Şubat 2008

2008'in en yeni dijital fotoğraf makineleri

Bu yıl en yeni dijital fotoğraf arasında Canon EOS 450D, Fujifilm S100FS ve Pentax K20D'da var.
2008'in en yeni dijital fotoğraf makineleri
2008 Fotoğraf makineleri: Daha fazla güç ve donanım.

Bu konuda okuyacaklarınız:

Fotoğraf makinesi üreticileri hiç vakit kaybetmiyorlar: Daha hemen yılın başında Canon,Nikon,Sony ve daha 93 yeni dijital fotoğraf makinesinin sunumunu yapıyorlar. Peki 2008'in fotoğraf makinesi modası nedir?

Profi-SLR'lerin 2007'de gözde olmasının ardından bu yıl da Dijital-SLR'ler en çok satışa sahip olacak: En iyilerin takipçi modellerinden olan Canon EOS 450D, Sony Alpha 100 yada Pentax K10D en yeni teknikleri ile isimlerinden söz ettiriyorlar.

En üstün özellikliler seri üretimde
Aynı şekilde son derece sıcak: Megapikselzoom- ve Bridge-sınıfı. Burada uzun süreden beri var olan sessizliğin ardından Fujifilm, Casio ve Olympus rekor kıracak yeni modellerin sözünü veriyorlar.

Üreticiler ultra kompakt alanında makinelerin içine her geçen gün daha fazla donanım sığdırmayı başarıyorlar: Görüntü sabitleyiciler artık standart, buna rağmen geniş açı objektifleri geniş cephede istediklerini yaptırabiliyorlar. Aynı şekilde moda: HD-çözünürlükte videolar.

Bir bakışta tüm yenilikler
İlerleyen sayfalarda sizlere kendi kategorilerindeki en güncel yenilikleri tanıtacağız de fotoğraf galerisinde de 93 yeni fotoğraf makinesinin resimlerini, teknik detaylarını ve piyasaya çıkış tarihlerini bulacaksınız.

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 6 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
nikon s210 harika
11 Oca 2009  20:11Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
SAMSUNG NV24 HD İÇİN MART AYINDAN İTİBAREN SATIŞA SUNULACAK DİYOLAR.. MART GEÇTİ NİSAN GEÇTİ MAYIS GEÇTİ HAZİRAN AYININ ORTASINA GELDİK..HALA MAKİNEYİ ARIYORUM..BİLDİĞİM KADARIYLA TÜRKİYEDE HALA SATIŞA SUNULMADI. BANA YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE VAR MI ?
MSN ADRESİM ; sCandaL3.8@W.Cn
13 Haz 2008  14:00Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
çoh güzel olmuş
22 Mar 2008  15:44Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
saniyede 60 karelik fotoğraf makinası mı??????? bazı video kameralar 35-30 fps iken fotoğraf makinalarımı 60 fps olacak .... ???
12 Mar 2008  09:29%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
Samsung modelinin OLED ekranı için: "Bu tip ekranlar daha aydınlık fotoğraflar yaratabiliyor" denilmiş. Ekranların, fotoğrafın yaratımında (oluşumunda) bir etkisi yoktur. Makinenin sensörü tarafından yaratılan fotoğraflar bu ekranlar sayesinde daha aydınlık bir şekilde yansıtılıyor denilmeliydi.
02 Mar 2008  23:25%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Qnap Turbo NAS TS-879 Pro

WD TV Live 2011

Qnap Turbo NAS  TS-879 ProTest Merkezi'mize Tesan tarafından yollanan bu NAS cihazı, oldukça çok yönlü bir ürün.
10 Şubat 2012 Cuma
WD TV Live 2011Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.
09 Şubat 2012 Perşembe

LG P990 Optimus Speed

Asus Zenbook UX31E

LG P990 Optimus SpeedAndroid platformunu kullanan LG Optimus 2X, test merkezimize konuk oldu.
08 Şubat 2012 Çarşamba
Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
07 Şubat 2012 Salı
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2012'nin cep bombaları!

2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!

diğer galeriler...

CHIP Dergisi: Şubat 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu