Apple'dan beklenen 10 "şey!"
17 Aralık 2011, 00:02

2012'de Apple'dan beklenen 10 yenilik!

Zeynel A. Öztürk
Apple, 2012 yılında bizi nelerle karşılayacak? İşte iPhone 5, iPad 3 ve merakla beklenen diğerleri.
2012'de Apple'dan beklenen 10 yenilik!
Söylentilere göre daha yüksek çözünürlüklü ve hatta farklı boyutta bir iPad 3 ile tanışabiliriz

Bu konuda okuyacaklarınız:

Merakla beklediğimiz iPhone 5 ile bu sene tanışamadık. Ancak Apple, 2012'de bizi birçok sürprizle karşılamaya hazırlanıyor. İşte 2012'de Apple'dan beklenen 10 yenilik:

1. iPad 3

iPad 3 hakkında ortada sayısız dedikodu dolaşıyor. Bunlar arasında daha yüksek çözünürlüklü bir ekran, 7 inç'lik bir iPad ve Thunderbolt desteği var.

2. iPhone 5

İddialara göre Steve Jobs, ölmeden önce iPhone 5 üzerinde çalışıyordu. 2012'de daha güçlü ve birkaç yeni özelliğe sahip yeni bir iPhone göreceğimize kesin bir gözle bakabiliriz.

3. Son Mac Pro

Apple'ın satış rakamları, Mac Pro'nun giderek bir lüks halini aldığını gösteriyor. Dolayısıyla 2012'de belki de son kez yeni bir Mac Pro ile tanışacağız.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 4 yorum
Ziyaretçi yazmış:
Ya arkadaslar macbook pro ile ilgili bilgisi olan var mi yenisi ne zaman cikicak falan bilen varsa cevaplarsa cok guzel olur.
17 Ara 2011  21:32Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Ben apple'dan dokunmatik iMac bekliyorum, tam dokunmatik iMac neden beklenenler arasında değilki, yoksa bu sadece benim hayalim olarakmı kalacak ?
17 Ara 2011  14:23%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
hsn-design yazmış:
İpod klasik ölmesin! Çok güzel bir alet. İpod touch ipoddan başka her şeye benziyor.
17 Ara 2011  10:30Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
türkiyede şike lafını bolca işitir olduk öyle görünüyor ki bu site yöneticileri de apple hakkında şikeye yaltaklık ediyor nedir bu hergün evire cevirilmiş aynı apple haberleri okumaktan sıkıldık doyurucu bilgiler istiyoruz kafa yorucu aynı şeyler değil o kadar yeni ürün piyasaya çıkıyor ama hiç birindne bahsedilmiyor varsa yoksa apple ve belirli bi kaç marka bu msj ı okuyan kişiden bana dönüt vermesini rica ediyorum
17 Ara 2011  00:57%77Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%23

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu