2012'nin cep bombaları!
30 Ocak 2012

2012'nin cep bombaları!

Zeynel A. Öztürk
2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!
2012'nin cep bombaları!
En çok konuşulan cepleri galerimizde bir araya getirdik

2012'de tanıtılması beklenen iPhone 5, Samsung Galaxy S III, HTC Edge gibi cepler hakkında sayısız dedikodu yapılıyor. 2012'nin en önemli ceplerinin ortaya çıkacağı Mobil Dünya Kongresi'nin başlamasına ise sayılı günler kaldı.

Bu sene Apple'ın yenilenmiş bir iPhone 5 ile karşımıza çıkacağına neredeyse kesin gözüyle bakabiliriz. Samsung'un Android amiral gemisi Galaxy S III için de benzer şeyleri söylemek mümkün. HTC ise 4 çekirdekli bir cep olan HTC Edge'i tanıtmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda dedikodusu en çok yapılan 15 cebi ve bu ceplerin gerçeğe dönüşme olasılıklarını bir araya getirdik. İşte hakkında en çok konuşulan cepler.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 4 yorum
Ziyaretçi yazmış:
cleverman keske acıklamasaydın yarin teknolojini yabancılar baska sekilde bize satarlar :)
06 Şub 2012  14:40%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
cleverman yazmış:
Evet arkadaşlar, bugün hepinizin gözü gibi baktığı akıllı telefonlarınızı ve laptoplarınızı güvenlik altına alacak bir proje gönderiyorum.

Projenin ismi:Tasma.

Çoğumuz o kadar stresliyiz ki dalgınlık hayatımızın bir parçası haline geldi. Artık insanlar neredeyse kendilerini bile bir yerlerde unutacak hale geldiler.

Binlerce Lira verip aldığınız laptoplarınızı ve akıllı cep telefonlarınızı artık hiçbir yerde unutmayacaksınız.

Benim sistemimin çalışma esası şu: Cep telefonunuz veya laptopınız ile aranızdaki mesafeye duyarlı, cep telefonunuz veya laptopınız ile radyo sinyalleri ile iletişim kuran bir mini cihazı saatinizin kordonuna veya elbisenize iliştiriyorsunuz. Örneğin cep telefonunuzdan 3 metre uzaklaştığınızda cihaz alarm veriyor ve telefon parolalı kullanım moduna geçiyor. Telefonunuza tekrar yaklaştığınızda telefon bunu algılıyor ve parola korumasını kaldırıyor. Aynı sistemi laptoplar için de kullanmayı düşünüyorum. Bu telefon ile beraber çalışan bu mini cihaz bir saate veya bir yüzüğe veya bir kolyeye de entegre edilebilir. Cihaz minik bir saat pili ile çalışıyor. Cep telefonu kapalı bile olsa sistem devredışı kalmıyor. Telefonunuzun şarjı bile bitse, telefon bu sistem için hep bir miktar enerjiyi saklıyor.

Artık ne laptopınızı ne smart phone'unuzu kesinlikle hiçbir yerde unutmayacaksınız.

Hemen hayata geçirilebilecek bir sistem. Ayrıca benim sistemim sayesinde cep telefonu, tablet veya laptop firmaları kendi saat, yüzük, kolye gibi takılarını da insanlara sunabilecekler. Bir iPhone aldığınız zaman bir iPhone yüzüğü, kolyesi veya saati de alabileceksiniz...
02 Şub 2012  10:43Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
iPhone 5 %99? Apple düşkünlerinin tamamı 4S'e sahip olmadan 5 hayatta çıkmaz!
---------------------------------
Dediğin gibi olsa bugün hala 3 gs modelini satmazlar. Diğerleri ı5 modelinden ebatça büyük hızda yavaş(grafik işlemede, 7 kat hızlı s2 modelinden,) aradaki fark kapanmadan ı5 i sürmezler bence.Kimse ı5 çıkacak diye bence ümitlenmesin.Hızda ı4s i yakalıyacaz diye ebatta sınır tanımaz hale geldi rakipleri ve hala daha yavaşlar.Arka planda program çalışırken testler tekrarlansa 512 mb ramli 1ghz hızında ki ı4s donanımca kendinden üstün rakiplerini geçicektir. İ5 in tanıtılması süpriz olur bence.Bi kaç sene sonra hızda yakalandığında yada rakipleri yanaştığında piyasaya sürerler...
01 Şub 2012  09:21%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
iPhone 5 %99? Apple düşkünlerinin tamamı 4S'e sahip olmadan 5 hayatta çıkmaz!
30 Oca 2012  01:11%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu