3850 vs 9600GT
9 Nisan 2008, 09:23

3DMark Vantage Test:AMD 3850 vs Nvidia 9600GT

Ongun Batuhan Altan
DirectX 10 destekli yeni 3DMark testinde Amd ve Nvidia kartları kapıştı.
3DMark Vantage Test:AMD 3850 vs Nvidia 9600GT
İki üretici 3DMark arenasında kozlarını paylaşıyor

Bu konuda okuyacaklarınız:

Futuremark'ın ünlü donanım test yazılımı 3D Mark'ın sadece Vista için çıkartacağı yeni sürümü 3DMark Vantage'le yapılan bazı test sonuçları yayınlandı.

3DMark Vantage'ın RC01 sürümü kullanılarak yapılan testte Amd'nin 3850 ile Nvidia'nın 9600GT modelleri karşı karşıya gelmiş.

Amd Radeon 3850 3336 puan almayı başarırken Nvidia GeForce 9600GT 3278 puanda kalmış

Bilgi için:

Amd Türkiye (216) 467 33 23

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Bu ürünü satın almak için tıklayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 16 yorum
1234Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
1 şeyin fanatii olunca insan kusurlarını göremio malesef :D en güzeli fresh olmak ~_o
25 Kasım 2008 Salı, 22:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
sonuna eklenti yapmaı unutmuşum (hadi sende al çünkü sen bunu hakediosun) die bitmesi, lazım o mesajın :D
25 Kasım 2008 Salı, 22:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
amd ekran kartları sistemdeki en ufak 1 anormallikte bozulan, çok ısınan, çok güç harcıyan, doru düzgün sürücü destei olmıyan, oyunlarda internette dergilerde & kulanıcıları tarafından bahsedilen performansını 1~2 defa boşa para verip alıp kullanıpta göremediim kartlar sunar . . .
25 Kasım 2008 Salı, 22:24%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Overclocklu Nvidia'yı uydurdun ama benimde ekran kartım olan HD3870'in
overclocklu halini gördünmü konuşma.Overdriveden GPU hızını 860 mhz'ye getirdim.Ki kart okdar fazlayken bile 66 dereceden yukarı çıkmıyordu.Otomatik hızlandırmada 880 mhz'deydi ve kart canavar gibi çok memnunum.
25 Haziran 2008 Çarşamba, 13:58%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Her telden 127 duvar kağıdı

Masaüstünüzün görüntüsünden sıkıldınız mı? Yepyeni duvar kağıtlarımız sizi bu sıkıntıdan kurtaracak.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Uzay Yolu'nun geçmişi çözülüyor
Kaptan Kirk ve Spock'un geçmişlerini anlatan yeni Star Trek yeni fragmanı ile karşınızda...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost