Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Notebook

4 GB RAM standardı
25 Aralık 2007, 08:14

4 GB RAM laptoplarda standart mı olacak?

Halil Mollaoğlu
Bazı laptop üreticileri yeni senenin başlangıcı ile ürünlerine 4 GB RAM standardını getirecekler...
4 GB RAM laptoplarda standart mı olacak?
Bazı laptop üreticileri yeni senenin başlangıcı ile ürünlerine 4 GB RAM standardını getirecekler. Toshiba, Dell, HP gibi üst-seviye sistem üreticileri taşınabilir cihazlarındaki tüm bellek kapasitesini kullanmak istiyorlar. Sebep ise firmalar 4 GB'ın satın alınabilir hale geldiği noktada bellek maliyetlerinin düşüşünü gösteriyor.

Spesifik bilgisayar modelleri henüz belirtilmedi fakat yüksek bellek gereksiniminin Dell XPS serisi, HP Pavilion dv9000 serisi ve Toshiba'nın Satellite X205 oyun sistemlerinde standart hale geleceği düşünülüyor. 2 GB, kısa bir süre içinde birçok bilgisayarda standart haline geldi ve yakın bir gelecekte düşük-seviye sistemlerdeki 1 GB standardının yerini alacağı düşünülüyor.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 33 yorum
Önceki1234567Sonraki
temhaya yazmış:
vaaaaaaaaaaw be bu jeralde multimedia ile cok ugrasanların ve oyuun dıvanelerin işine yarıcak bakıyorumda herkes 1gb ustunde bense hala 512 de takılıyorum ya (ogrenci napsın:))
26 Aralık 2007 Çarşamba, 19:36Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
mesut_illegal yazmış:
yaa arkadaslar bu 4gb ram miş bunlar hikaye önemli olan ram in hızı performans olmadıkça isterse 8gb olsun
26 Aralık 2007 Çarşamba, 18:14Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
kuruwa yazmış:
bir çok kullanıcı için gereksiz ama yeni işletim sistemi için olabilir şimdiden alıştıralım ama bu fiatada yansıyacak
26 Aralık 2007 Çarşamba, 12:53Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Diskler hızlansa bence çok daha iyi olurdu.performansı düşüren şu anki disklerin vasat performansı.Flash diskler ise hem pahalı hem kapasitesi az.4gb ram iyi ama diskler saniyede 40-50 MB okuma performansı olsa çok daha faydalı olur.İşlemciler gpu'lar herşeyin performansı katlarca artarken sabit diskler bilgisayarların freni oldu.
26 Aralık 2007 Çarşamba, 09:33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki1234567Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Dev örümcek sokağa indi!

Korku filmi değil, gerçek... Dev örümceği kentin ortasında gören İngilizler gözlerine inanamadı.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Uzay Yolu'nun geçmişi çözülüyor
Kaptan Kirk ve Spock'un geçmişlerini anlatan yeni Star Trek yeni fragmanı ile karşınızda...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost