8 saniyede açılan notebook
1 Temmuz 2008, 13:27
ASUS'un yeni notebook'ları 8 sn'de açılıyor
ASUS'un yeni modellerinde hemen açılıp internete bağlanan mini bir işletim sistemi bulunuyor.

Express Gate: Hızlı açılan işletim sistemi
ASUS, AMD'nin yeni nesil Turion X2 Ultra Dual-Core işlemcisi ve ATI Radeon HD 3000 serisi grafik işlemcilerini kullanan dizüstü sistemlerini tanıttı. AMD'nin yeni platformu tarafından güçlendirilen ASUS F5Z ve F8Tr serisi dizüstü sistemleri, daha uzun pil ömrü, gelişmiş sistem, grafik ve video performansı sunuyor.
Express Gate ile Anında Internet
ASUS'un yeni nesil AMD dizüstü sistemleri özel Express Gate özelliğine sahip. Bu özel entegre işletim sistemi, çok hızlı bir şekilde açılarak ve sık kullanılan özelliklere çok hızlı erişim sağlıyor. Bu çok kullanışlı sistem ile internete anında erişebilir, işe gitmeden önce hızlı bir şekilde e-postalarınızı kontrol edebilir, toplantılarınız arasında internette gezinebilir, arkadaşlarınız ile anında mesajlaşma yazılımları sayesinde (Skype vb) iletişim kurabilirsiniz; hem de göz açıp kapatıncaya kadar.
Her zaman Üretkenlik
15.4″ geniş ekrana sahip F5Z serisi, eğlence özelliklerinin yanında mobil olarak yaptığınız işleriniz için de en iyi yol arkadaşınız. Bütünleşik yüksek çözünürlüklü web kamerası ve kablosuz ağ bağlantısı ile harici cihaz karmaşası olmadan istediğiniz heryerden canlı video konferans yapabilirsiniz. Özel ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi içeren F5Z'nin LCD ekranı, gelişmiş kontrast, parlaklık, ten tonu ve renk satürasyonu özellikleri ile gerçek renklerde, daha keskin, temiz görüntü kalitesi sunuyor.
Stil Sahibi Mobilite
F8Tr notebook serisi, devrimsel nitelik taşıyan çizilmeye karşı dayanıklı bir tabaka ile kaplanmış olup, tüm mobil işleriniz için hazırlandı. Hem yapısında barındırdığı en yeni teknolojiler hem de estetik güzelliğiyle çalışmayı keyifli kılıyor. ASUS F8Tr, yüksek çözünürlüklü bütünleşik web kamerası, parmak izi tarayıcı ve elinizi kullanmadan sisteme girmenizi sağlayan SmartLogon teknolojisi ile hergün kullanacağınız mobil bilgisayarınız olmak üzere üretildi.
Express Gate ile Anında Internet
ASUS'un yeni nesil AMD dizüstü sistemleri özel Express Gate özelliğine sahip. Bu özel entegre işletim sistemi, çok hızlı bir şekilde açılarak ve sık kullanılan özelliklere çok hızlı erişim sağlıyor. Bu çok kullanışlı sistem ile internete anında erişebilir, işe gitmeden önce hızlı bir şekilde e-postalarınızı kontrol edebilir, toplantılarınız arasında internette gezinebilir, arkadaşlarınız ile anında mesajlaşma yazılımları sayesinde (Skype vb) iletişim kurabilirsiniz; hem de göz açıp kapatıncaya kadar.
Her zaman Üretkenlik
15.4″ geniş ekrana sahip F5Z serisi, eğlence özelliklerinin yanında mobil olarak yaptığınız işleriniz için de en iyi yol arkadaşınız. Bütünleşik yüksek çözünürlüklü web kamerası ve kablosuz ağ bağlantısı ile harici cihaz karmaşası olmadan istediğiniz heryerden canlı video konferans yapabilirsiniz. Özel ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi içeren F5Z'nin LCD ekranı, gelişmiş kontrast, parlaklık, ten tonu ve renk satürasyonu özellikleri ile gerçek renklerde, daha keskin, temiz görüntü kalitesi sunuyor.
Stil Sahibi Mobilite
F8Tr notebook serisi, devrimsel nitelik taşıyan çizilmeye karşı dayanıklı bir tabaka ile kaplanmış olup, tüm mobil işleriniz için hazırlandı. Hem yapısında barındırdığı en yeni teknolojiler hem de estetik güzelliğiyle çalışmayı keyifli kılıyor. ASUS F8Tr, yüksek çözünürlüklü bütünleşik web kamerası, parmak izi tarayıcı ve elinizi kullanmadan sisteme girmenizi sağlayan SmartLogon teknolojisi ile hergün kullanacağınız mobil bilgisayarınız olmak üzere üretildi.
İlgili Konular:
İlginizi Çekebilir
- Makale: Laptop'ları içini açmadan güçlendirin
- Haber: Crea'dan NU5 serisi laptop'lar
- Haber: Video: Intel Classmate 3'ü tanıtıyor
- Haber: Netbook'ların "kim daha ucuz" savaşı
- Haber: Dört çekirdekli işlemciye sahip Asus laptop
- Haber: Inspiron 910: Dell'in minisi yarın çıkabilir!
- Haber: Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop
- Haber: MSI GT735: Oyuncular için Puma notebook
- Haber: Eee PC 900A: Atom işlemcili netbook
- Haber: Vista uyumlu laptop'lar ve Mac'ler…
Oyla:
En Düşük
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 12 yorum
EREN_58 yazmış:
BENCE ABARTMIŞLAR ARKADAŞLAR.TASARIM TASARIM DEĞİL
| 15 Temmuz 2008 Salı, 13:50 | %0 | ![]() | ![]() | %100 |
mustafa91 yazmış:
Masaüstüne mi ulaşıyor yoksa kendi menüsü ya da işletim sistemi var ona mı ulaşıyor(sizin program ekleyip kaldıramıcağınız bir linux olabilir mesela)
| 13 Temmuz 2008 Pazar, 19:33 | ![]() | ![]() |
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
yapmayın arkadaşlar 8 saniyede masa üstüne ulaşıyor, çoğu laptop ortalama 35-50 saniye arasında
| 06 Temmuz 2008 Pazar, 00:45 | ![]() | ![]() |
8 saniye hem çok uzun süre hemde 2500 dolar fiyat çekiolar. gerçekten övdükleri kadar bişimi ki acaba
| 05 Temmuz 2008 Cumartesi, 17:38 | ![]() | ![]() |
benim notebook bir saniyede açılıyor.ama işletim sisteminin açılması biraz sürüyor tabi
| 02 Temmuz 2008 Çarşamba, 02:38 | %67 | ![]() | ![]() | %33 |
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
- Microsoft, XP Pro için korsan ...
- Internet Explorer 8 Beta 2 hazır. ...
- BİRİ: Koç.net'ten Türk Telekom'a ...
- [YARDIM] karabasan tamirinden ...
- cd kalıbı şeklindeki programı kurma
- Chip Online Ruh çağırırsa
- Vista Yükleyemiyorum yrdm ltfn
- Vista service pack 1
- Arkadaşlar Bi bakarmısınız
- Sisteme uyumlu ram önerisi istiyorum ...daha fazlası
CHIP ONLINE UYGULAMALARI
İlginizi Çekebilir
İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler
- Makale: Laptop'ları içini açmadan güçlendirin
- Haber: Crea'dan NU5 serisi laptop'lar
- Haber: Video: Intel Classmate 3'ü tanıtıyor
- Haber: Netbook'ların "kim daha ucuz" savaşı
- Haber: Dört çekirdekli işlemciye sahip Asus laptop
- Haber: Inspiron 910: Dell'in minisi yarın çıkabilir!
- Haber: Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop
- Haber: MSI GT735: Oyuncular için Puma notebook
- Haber: Eee PC 900A: Atom işlemcili netbook
- Haber: Vista uyumlu laptop'lar ve Mac'ler…
CHIP Online'da Bugün
Son Eklenen Haberler ve Makaleler
- Mozilla herkesi Firefox 3'e davet ediyor
- Her yönden koruma: PC'niz için C vitamini
- Özel dosya: En iyi Firefox duvar kağıtları
- Internet Explorer 8 Beta 2 hazır. İndirin…
- YouTube açıldı… Pardon, açılmamış!
- Panasonic'ten Blu-ray/HDD/VHS kombo oynatıcı
- Yasaklanan iPhone reklamı
- Facebook kullanıcı sayısıyla göz kamaştırıyor
- Microsoft, XP Pro için korsan avına çıktı
- EA ve Take-Two aşklarını gizli yaşayacak
Günün Tam Sürüm Programı
Her gün tam sürüm bir yazılım
CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
2008 Beijing Olimpiyatları Duvar Kağıtları
Halen devam etmekte olan 2008 Beijing Olimpiyatları'nın muhteşem duvar kağıtları...
En Çok Okunan Haberler
Bu haftanın en çok okunan haberleri
- 1XP için ücretsiz kenar çubuğu güncellendi
- 2Google ile sitelerin şifreleri kırılabiliyor
- 3Türk sanal çetede dünyanın en iyi 2. hacker'ı
- 4YouTube açıldı mı?
- 5BİRİ: Koç.net'ten Türk Telekom'a yeni rakip
- 6Yerli: Crysis'i geliştirmek pahalıya patladı
- 7gOS: Karşınızda "iyi işletim sistemi"
- 8Eski bilgisayarlar umut oluyor
- 9Nokia'nın iPhone katili ne zaman gelecek?
- 10Netbook'ların "kim daha ucuz" savaşı
En Çok Okunan Makaleler
Bu haftanın en çok okunan makaleleri
- 1Süper tarayıcıların savaşı:IE, Firefox, Opera
- 2A'dan Z'ye NOD32 Antivirus
- 3Adım adım: Windows Movie Maker 2
- 48 megapiksellik fotoğraf canavarı cep testte
- 5Efsane hacker Mitnick ile çok özel röportaj
- 6Donanım dünyasının en büyük 10 fiyaskosu
- 7GC 2008:Diablo 3, Sims 3, PES 2009 ve fazlası
- 8Intel ve AMD: Çekirdeklerin savaşı
- 9Ağustos ayının yıldızları
- 10Çarpıcı analiz: İnternetin karanlık yüzü...
Okur Haberleri
Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri
- Nikon D-SLR D90 i orta format ailesine ekledi.
- Canon yeni Eos 50 D ve tele zom lensini lanse etti
- kol saati cep telefonu
- ZyWALL USG Teknolojisi
- Dünyayı soyan sanal Türk çete çökertildi
- Phelps'in sitesinde Türk hacker savaşı
- Anadolu medeniyetlerine 3D bakış
- HP Mini-Note Eylül'de Türkiye'de
- online browser game!
- Engellenen Siteler icin Bir Boykot Daha
CHIP Dergisi: Eylül 2008