Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Notebook

8 saniyede açılan notebook
1 Temmuz 2008, 13:27

ASUS'un yeni notebook'ları 8 sn'de açılıyor

ASUS'un yeni modellerinde hemen açılıp internete bağlanan mini bir işletim sistemi bulunuyor.
ASUS'un yeni notebook'ları 8 sn'de açılıyor
Express Gate: Hızlı açılan işletim sistemi
ASUS, AMD'nin yeni nesil Turion X2 Ultra Dual-Core işlemcisi ve ATI Radeon HD 3000 serisi grafik işlemcilerini kullanan dizüstü sistemlerini tanıttı. AMD'nin yeni platformu tarafından güçlendirilen ASUS F5Z ve F8Tr serisi dizüstü sistemleri, daha uzun pil ömrü, gelişmiş sistem, grafik ve video performansı sunuyor.

Express Gate ile Anında Internet
ASUS'un yeni nesil AMD dizüstü sistemleri özel Express Gate özelliğine sahip. Bu özel entegre işletim sistemi, çok hızlı bir şekilde açılarak ve sık kullanılan özelliklere çok hızlı erişim sağlıyor. Bu çok kullanışlı sistem ile internete anında erişebilir, işe gitmeden önce hızlı bir şekilde e-postalarınızı kontrol edebilir, toplantılarınız arasında internette gezinebilir, arkadaşlarınız ile anında mesajlaşma yazılımları sayesinde (Skype vb) iletişim kurabilirsiniz; hem de göz açıp kapatıncaya kadar.

Her zaman Üretkenlik
15.4″ geniş ekrana sahip F5Z serisi, eğlence özelliklerinin yanında mobil olarak yaptığınız işleriniz için de en iyi yol arkadaşınız. Bütünleşik yüksek çözünürlüklü web kamerası ve kablosuz ağ bağlantısı ile harici cihaz karmaşası olmadan istediğiniz heryerden canlı video konferans yapabilirsiniz. Özel ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi içeren F5Z'nin LCD ekranı, gelişmiş kontrast, parlaklık, ten tonu ve renk satürasyonu özellikleri ile gerçek renklerde, daha keskin, temiz görüntü kalitesi sunuyor.

Stil Sahibi Mobilite
F8Tr notebook serisi, devrimsel nitelik taşıyan çizilmeye karşı dayanıklı bir tabaka ile kaplanmış olup, tüm mobil işleriniz için hazırlandı. Hem yapısında barındırdığı en yeni teknolojiler hem de estetik güzelliğiyle çalışmayı keyifli kılıyor. ASUS F8Tr, yüksek çözünürlüklü bütünleşik web kamerası, parmak izi tarayıcı ve elinizi kullanmadan sisteme girmenizi sağlayan SmartLogon teknolojisi ile hergün kullanacağınız mobil bilgisayarınız olmak üzere üretildi.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 12 yorum
Önceki123Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
8 sn. çok
01 Temmuz 2008 Salı, 21:14%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
akMurat yazmış:
okuyucuyu yanıltıcı haber başlıkları kullanmayalım dimi
01 Temmuz 2008 Salı, 20:16%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33
onlineTR yazmış:
nedır kı bu yenı mı cıkmış hah benım kı buna 5 çekerr.....
01 Temmuz 2008 Salı, 19:32%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
8sn'de açılıyor ama servisi kaç günde tamir ediyor ben onu merak ediyom kısmetse 1,5ayda tamiri yapıyorlar.bir de asusta çatlama problemi var aman dikkat.
01 Temmuz 2008 Salı, 19:22%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Önceki123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Sony Ericsson MAS 100 - Hoparlör
Cep telefonunuzu için güvenli bir taşıma çantası görevini de gören MAS 100, dilediğiniz yerde müzik dinlemek için uygun.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost