Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Yazılım

Yeni Ad-aware sürümü
22 Mayıs 2008, 09:01

Ad-aware 2008: Spyware'lere karşı koruma

Halil Mollaoğlu
Spyware'lere karşı etkin koruma sağlayan Ad-aware programı, 2008 sürümü ile güncellendi...
Ad-aware 2008: Spyware'lere karşı koruma
Ad-aware 2008: Casusları anında yakalayın.
Casus yazılım (spyware) koruması sağlayan Ad-aware yazılımının komple yeniden elden geçirilmiş bir sürümü yayımlandı. Sayısız düzeltmenin yanında kullanıcılar Anti-Rootkit koruması ve 64-Bit sistemler için desteğe de kavuşuyor.

Geliştirici firma Lavasoft'a göre Ad-aware 2008 daha gelişmiş bir spyware tarama özelliğine sahip. Ücretsiz yazılım en çok kullanılan üç tarayıcı olan Internet Explorer, Firefox ve Opera'yı destekliyor. Ad-aware, 2008 sürümü ile ilk kez Windows Vista ile tam uyumlu olarak çalışıyor.

Ad-aware sabit diskteki birçok spyware bileşenini bulabiliyor. Kısaca tanımlamak gerekirse Spyware, bir kullanıcının internet bağlantısını onun kesin izni olmadan veya ondan habersiz olarak kullanan yazılımdır.

Download: Ad-aware 2008

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 7 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
kötü yazılımlara karşı benim seçimim : SPYWARE DOCTOR ve AD-AWARE
27 Temmuz 2008 Pazar, 17:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bozmaz yazmış:
Birkaç sefer yükledim.Çok ağır çalışıyor.Makinayı da kasıyor. %25-30 civarında kilitleniyor. Tekrar silmek zorunda kaldım.
24 Mayıs 2008 Cumartesi, 10:46%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
ad aware ücretsiz bulup siliyor ve sistemi fazla kasmıyor. Dr. spyware ücretsiz tarayıp buluyor, ancak silmek için ücret istiyor ve sistemi çok kasıyor özellikle RAM'i.
22 Mayıs 2008 Perşembe, 18:19Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ad aware çok süper bir yazılım..
22 Mayıs 2008 Perşembe, 14:58%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Her telden 127 duvar kağıdı

Masaüstünüzün görüntüsünden sıkıldınız mı? Yepyeni duvar kağıtlarımız sizi bu sıkıntıdan kurtaracak.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Ice Age 3 - Teaser Trailer
Ice Age 3'ten ikinci Fragman

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com