Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Notebook

EeePC901'in gizemleri
17 Mayıs 2008, 21:07

Atom işlemcili EeePC 901: Detaylar burada

Ongun Batuhan Altan
Asus'un yeni çıkarmaya hazırlandığı Atom işlemcili EeePC 901'in ayrıntıları internete sızdı.
Atom işlemcili EeePC 901: Detaylar burada
Yeni Eee PC modeli ASUS'a büyük başarı kazandırabilir.
EeePC sayesinde büyük başarı yakalayan ASUS, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bir yandan masaüstü EeeBox için çalışmalar sürerken, bir yandan da Eee PC 901 heyecanı yaşanıyor.

Yeni Eee PC 901, tıpkı Eee PC 900 modelindeki gibi yine 8.9" ekrana sahip. Bir çok özelliği EeePC 900 ile aynı olsa da, 901 modeliyle birlikte ASUS artık Intel'in Atom işlemcilerini kullanacak. Saat hızları şimdilik belli olmayan işlemcilerin 2.6Ghz hızında çalışması bekleniyor.

Bir başka değişiklik ise mikrofon yuvasının değişmesi ve fazladan bir kaç kısa yolun eklenmesi.

Asus EeePC 901 modeli için kesin bir fiyat açıklamasa da, sistemin 550 Dolarlık fiyat etiketiyle satılması bekleniyor.

İnternete sızan en son Eee PC 901 görüntüleri için galerimize buyurun...

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
modellerin gelişi hızlı diyen arkadaş :P 900 ü 207 ilk çeyreğinde , türkiyeye gelmesi 2008 ikinci çeyreğini buldu, eee pc 700 1,5 senedir satışta, türkiye bu mayısta başlandı satışlarına, 901 de bluetooth var , olmassa olmazıydı çok önemli bir eksiklik bir umpc için, atom + ssd + 6 cell pil = 7.8 saat kullanım
19 Temmuz 2008 Cumartesi, 18:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
aynen aldım alacaktım derken 900 ü performans testlerinde 901 silip süpürüyor 900ü
11 Haziran 2008 Çarşamba, 17:48Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ne kadar hızlı bu gelişim.. 900 modeli gözüme kestirmiştim şimdi de 901 .. eh biraz daha bekleyelim artık..
10 Haziran 2008 Salı, 12:08Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bence de tasarımı falan güzel gibi
07 Haziran 2008 Cumartesi, 22:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ali fuat yazmış:
bende hemen br tane almayı düşünüyorum hem çok küçük hem az pil harcıyor hemde daha hızlı...
05 Haziran 2008 Perşembe, 12:14%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Heyecanlandıran sahte Windows 7 görüntüleri

Windows 7'ye ait olduğu söylenen ekran görüntülerinin foyası ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

BlueTake I-Phono 450TX
BlueTooth Verici

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Ekim 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com