62 özel download dosyası
25 Mart 2009

CHIP Download'dan 62 özel dosya...

CHIP Download tarafından hazırlanan tam 62 adet özel download dosyası bir arada...
CHIP Download'dan 62 özel dosya...
Dünya genelinden katılımın olduğu ve sayısı yaklaşık 900 bini bulan üyesiyle her geçen gün biraz daha büyüyen CHIP Download binlerce programa da ev sahipliği yapıyor.

CHIP Download sadece bir download sitesi değil. Geniş kullanıcı tabanı, programları öneren, tercüme eden ve güncelleyen uzman kullanıcıları ile her zaman güncel olan bir paylaşım ortamı. Hem de sadece Türkçe değil, 11 farklı dilde yayın yapıyoruz.

CHIP Download hem en güncel download'ları en yüksek download hızı ile sunuyor, hem de editörlerinin titizlikle hazırladığı ve farklı konseptlere dayalı özel download dosyaları ile bilgisayar kullanıcılarına rehberlik ediyor. Örneğin ekran koruyucu arayanlara özel olarak hazırlanan "En iyi 20 ekran koruyucu" dosyası, içerisinde dünyanın en popüler paylaşım programlarının yer aldığı "En iyi 20 dosya paylaşım programı" gibi her alanda birçok dosyayı bu makalemizde bir araya getiriyoruz.

Bu sayfada her hafta düzenli olarak yayımlanan CHIP Download özel dosyalarını bulabilirsiniz. zaman zaman CHIP.eu'da yayınlanan ve kullanıcıların büyük bir ilgi gösterdiği çok özel download dosyalarını sizler için bir araya topladık. Düzenli olarak güncellenen bu sayfayı sık kullanılanlarınızın arasına eklemeyi unutmayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 37 yorum
12345678Sonraki
ihsanhan yazmış:
xp cokecek :) 2010 yılına kadar ucretsız olarak windows7 yi kullanabilirsiniz. full hemde xp nolcak sorusunada ayrıyeten adı uzerinde windows 7 xp den eser kalmaz deişimdir bu :d
05 Haz 2009  14:16Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
malesef kardeş sistem geri yükleme ile bu xp sorununu çözemezsin bir zamanlar bende kullanıyordum limiti dolunca tamamıyle format istiyor geri yükleme yapınca da boot cd eror diyor yani xp cd istiyor

anliycan bu işler boş sen kafana göre xp sp1 yada sp2 bul onu kur daha sonraki güncellemelerinde sp4 de geç ve sana 1 yıl rahatca kullanacağın sistem yazılımın olsun öyle demoyla falan uğraşma derim yada bak ne diycem bi aralar dergimizde win 7 rc yi dowland et cd ye aktar biraz bununla idare et eylül aylarında çıkacak kurarsın koç gibi birileri ana sisteme bak derken zaten sen onu kullanıyor olacak sın ben kurdum baba gibi işliyor win7 yi tavsiye ederim çıkıncada muhakkak legal ini alacağım vizta kasıyordu çatlıyordu xp ye döndüm ama chip online sayesinde win 7 yide gördük dergimiz çalışanlarına ve hocalarımıza teşekkür ederim
allaha emanet olun sakın korsan kullanmayın sitemizde herşey var zaten bilginize :::::mechul asker :)
04 Haz 2009  20:22Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
demo süresi bitince xp yi yeniden yüklemen gerekicek. eğer hiç uğraşmak istemiyorsan kullan demoyu ondan sonra 61 gün önceye sistem geri yükleme yap ozaman tekrar xp ye döner en basit yönü budur bilmeyenler için sistem geri yükleme "başlat>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme "
27 May 2009  02:07%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33
nerden ındırıyozuz bu ozel dosyalarıı
24 May 2009  20:53Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
pinkyou yazmış:
Windows 7 icin Microsoftla gorustum 60 gunluk deneme paketiymis. 2010 da cikacakmis...60 gun sonra n`olucak XP me?
04 May 2009  20:21%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
12345678Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Gigabyte GA-EX58-UD3R

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GA-EX58-UD3RAnakart teknolojisinde gelinen son nokta.
Bugün, 10:30
Gigabyte GM-M8000Dünyanın en iyi lazer algılayıcılarından birine sahip.
03 Temmuz 2009 Cuma

Gigabyte GA-EP55A-UD4P

Genius Navigator 905BT

Gigabyte GA-EP55A-UD4PP55 yongasetine sahip olan ürün SATA 3 ve ONFI arabirimine sahip.
02 Temmuz 2009 Perşembe
Genius Navigator 905BTEk uygulamalar içeriyor.
01 Temmuz 2009 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: WinX DVD Ripper İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 80 yeni duvar kağıdı

YENİ: Birbirinden güzel 80 farklı duvar kağıdını bu galerimizde bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Windows Live Özel

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Temmuz 2009

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler