Windows 7'yi denedik!
31 Ekim 2008

CHIP Online, Windows 7'yi ABD'de inceledi

CHIP Online ABD'den bildiriyor: Win 7'yi kurduk ve denedik. İlk izlenimler ve video inceleme burada.
CHIP Online, Windows 7'yi ABD'de inceledi

Bu konuda okuyacaklarınız:

Microsoft'un en önemli etkinliklerinden olan ve Amerika'nın Los Angeles kentinde devam eden PDC 2008'i (Professional Developers Conference) CHIP Test Merkezi koordinatörü Şahin Ekşioğlu sizin için yerinde izliyor. İşte, ABD'de Windows 7'nin Pre-Beta sürümünü deneme şansı yakalayan Şahin Ekşioğlu'nun ilk izlenimleri:

Microsoft'un son kullanıcıları yakından ilgilendirecek olan ve yakın zamanda hayata geçmesi söz konusu olan yazılım geliştiriciler için hayati öneme sahip pek çok yeniliği duyurduğu bu konferansın yıldızı tabii ki Windows 7 oldu.

Dünyanın en saygıdeğer yayınlarının davet edildiği etkinlikteki katılımcılardan biri de CHIP oldu. Gazetecilerin hepsine Windows 7'nin beta öncesi kurulum DVD'sinin dağıtılması bizim için büyük bir sürprizdi. Hatta şu anda bu yazıların size Windows 7 yüklü bir dizüstü PC'den yazıldığını belirteyim. Henüz bu konuda konuşmak için çok erken fakat 2 gündür kullandığım Windows 7'nin (hele hele beta öncesi bir versiyona göre) oldukça stabil çalıştığını söyleyebilirim. Bildiğiniz gibi Windows 7 aslında Vista mimarisi üzerine kurulu bir işletim sistemi. Ara yüzde bazı değişiklikler ve geliştirmeler olsa da asıl değişikliğin Vista'da kullanılan mimarinin mükemmelleştirilmesi olduğunu kesin.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 20 yorum
1234Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
w7 yi sadece ABD için çıkarıyorlardır.Vista nın versiyonlarını alanlara W7 yi hoş görürler herhalde yani adrese teslim türünde uygun görürler herhalde.
02 Ara 2008  16:57Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ofis 2007 yi 60 gün deneme veriyorlar da W7 yi 60 gün denememiz için niye veremiyorlar.
02 Ara 2008  16:55Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
abi windows 7 beta diyosunuz indirmek için link yok varsada nerede olduğunu söylerseniz seviniriz...
30 Kas 2008  12:08%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
bazı arkadaşlar vistadan bi farkı yok demiş ama ben öyle olcağı sanmıyorum çünkü visatayı daha çıkarmadan windows7 için çalışmalara başlanmıştı ve vista ara sürüm olarak çıktı asıl hedefleri windows7 idi bunu microsoft kendi açıkladı

1ghz işlemci ve 1gb ramde windows7'nin çalışması beni acayip mutlu etti benim pc kaldırmaz ben kuramam diye düşünüyodum ama benim bilgisayarım özelliği bu özelliklerin 2 katı bu yüzden windows7'nin tam sürümünü dört gözle bekliyorum
23 Kas 2008  01:37%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
nereden indiriyoz bu nu
16 Kas 2008  22:07%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Gigabyte GA-EX58-UD3R

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GA-EX58-UD3RAnakart teknolojisinde gelinen son nokta.
04 Temmuz 2009 Cumartesi
Gigabyte GM-M8000Dünyanın en iyi lazer algılayıcılarından birine sahip.
03 Temmuz 2009 Cuma

Gigabyte GA-EP55A-UD4P

Genius Navigator 905BT

Gigabyte GA-EP55A-UD4PP55 yongasetine sahip olan ürün SATA 3 ve ONFI arabirimine sahip.
02 Temmuz 2009 Perşembe
Genius Navigator 905BTEk uygulamalar içeriyor.
01 Temmuz 2009 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: WinX DVD Ripper İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 80 yeni duvar kağıdı

YENİ: Birbirinden güzel 80 farklı duvar kağıdını bu galerimizde bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Windows Live Özel

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Temmuz 2009

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler