Crysis satışları
4 Şubat 2008, 08:17

Crysis 3 ayda 1 milyondan çok sattı!

Electronic Arts, gururumuz Crysis'in üç aydan kısa bir sürede bir milyondan fazla sattığını açıkladı
Crysis 3 ayda 1 milyondan çok sattı!
Crytek'in FPS (first person shooter) oyunu Crysis, satış grafiğiyle de bir başarıya imza attı. Oyun, üç aydan kısa bir sürede bir milyondan fazla sattı. Başarılı bir durum olarak gözükse de genele baktığında Electronic Arts CEO'su John Riccitiello durumdan memnun değil. Çünkü başlıklardan sadece Rock Band, Orange Box ve Crysis oyunlarının başarılı olduğunu hatta beklentileri aştığını sözlerine eklemiş. Şu an için EA tarafında, Ocak ayında çıkartılan Burnout Paradise'dan iyi bir satış grafiği bekleniyor.

Crytek, Bilgisayar Oyunları geliştiren bir oyun firmasıdır. Crytek, 1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından Almanya'nın Coburg şehrinde kurulmuştur. Firma merkezi 2006 yılında Frankfurt şehrine taşınmıştır.

Bu okur haberi CHIP Online forum kullanıcılarından XxXDaRKoXxX tarafından hazırlanmıştır.

Bu ürünü satın almak için tıklayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 26 yorum
Önceki123456Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bu seferlik pahalıya alıp daha sonraları ucuzlayacağonı hesaba katın çünkü pazar ilk kez böylesine bir oyun ile böylesine satışlarla karşılaşıyor, türkçe içerikli oyun sunmayı artık daha ciddi düşünecekler.
05 Şubat 2008 Salı, 08:56Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
orjinal alın yahu,belki fifa 2009 da ilker yasin spiker olur :)
05 Şubat 2008 Salı, 04:42%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
amedunziya yazmış:
hakikaten güzel bi oyun...adeta film yonetircesine oyun oynamakta varmış...başarılarının devamını diliyorum emeği geçenlere...
05 Şubat 2008 Salı, 02:20Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Gerçekden izlediğim videolar ve resimlerde gördüğüm kadarı ile güzel oyun fakat Türkiye'de bu oyunu destekleyecek sistemler çok az.Tıpkı benim gibi sistemi desteklemeyip oyunu oynamaya can atan bir sürü kişi vardır.
04 Şubat 2008 Pazartesi, 20:38Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
super bı oyun turkıyede ne kadar satıldıgı degıl dısarda ne kadar satıldıgı daha onemlı...
04 Şubat 2008 Pazartesi, 18:16%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Önceki123456Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Çılgın hoparlörler

Hoparlörler sadece iyi ses duymak için mi? Yoksa görsel değeri de önemli mi? İşte çılgın tasarımlar!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Eylül 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • netOne Telekom
  • Turhost