1 Aralık 2008

Temalar ve Görsel Öğeler: Yeni bir dokunuş

Temalar ve Görsel Öğeler: Yeni bir dokunuş
Windows Media Player'ın klasik, siyah görünümünü seven çok insan var. Fakat en güzel tasarımdan bile bir süre sonra bıkılabiliyor. Şık temalar ve göz alıcı görsel öğeler sayesinde Microsoft'un oynatıcısına yeni bir soluk kazandırabilirsiniz.

WMP için tema paketi
İnternette WMP'ye yeni bir görünüm verebileceğiniz sayısız tema sunuluyor. Sizler için 30'dan fazlasını bir paket içinde topladık.

Tema paketi içindeki dosyalara çift tıkladığınızda istenilen tema WMP ile bütünleşiyor. "Görünüm" menüsünden "Dış Görünüm Seçicisi"ne ulaşın. Buradaki listeden istediğiniz temayı seçebilirsiniz. Bundan sonra tasarım moduna "Görünüm | Dış Görünüm Modu" üzerinden geçtiğinizde oynatıcıyı yeni dış görünüşüyle görebilirsiniz. Bol animasyonlu Batman-teması çok hoşunuza gidecek.

Download: WMP için tema paketi

Görsel öğeler
Şarkı oynatımını daha ilginç hale getirmek için Microsoft, Windows Media Player 11'e bazı yeni görsel öğeler ekledi. Bunlar oynatıcı penceresinde ortaya çıkıyor ve oynatılan müziğin ritmine göre şekil değiştiriyor.

Görsel öğelerden oluşan indirme-paketimiz ile arşivinizi genişletebilirsiniz. Arşivi açıktan sonra görsel öğe dosyaları üzerine çift tıklamanız yeterli; hemen sonrasında eklenti WMP ile bütünleşiyor.

Paket içindeki "Pictureviz II" görsel öğesi ile Windows Media Player'da slayt gösterileri oynatabilirsiniz. Ayarlama imkânları çok kolay: Mesela resim gösterme süresini ve resim geçişlerini belirleyebilir, slayt gösterisi için hangi klasörlerin kullanılması gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

Download: WMP için görsel öğeler
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 21 yorum
12345Sonraki
vitalbal yazmış:
Kendi bloğumda, Kodecler konusunu işlemiştim...
Bakıp, bakmamanız size kalmış...

WMP'a gelince ;;; Sadece Müzik dosyaları ve düşük çözünürlükde ki vidoları yürütür, başka da bi işe yaramaz... Müzik için iyi....

Öyle kodecler yükleyip, zorlamaya gerek yok... Video da işe yaramaz.
K-Lite kodec'i asla yüklemeyin.... Başka proğramların orjinal kendi kodec sistemini bozuyor...

Örneğin :: Sistemimde "Sony Picture Motion Browser" Proğramı yüklüydü ;; K-lite Pack Sony PMB proğramını kullanılmaz hale getirdi..

Sonuç, format... Çare kalmadı.... Başka çareler var elbet...
Sisteminizde iyi bir "Unistall" Proğramı mevcut ve onun yardımıyla kurulumlar yaparsanız ;; Tabii ki, format atmak gibi derdiniz kalmaz..

O da ücretli .... "Ashampoo UnIstall" bu iş için ideal olanı...
12 Mar 2009  02:35Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
0n numara
30 Oca 2009  00:16Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bende codec yanlısıyım tüm hd codec lerini avi divx gelişmiş formatları açsın yeter
07 Ara 2008  01:14%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
_Burak_ yazmış:
Çok Güzel Olmuş.
06 Ara 2008  19:33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ben WMP Tema paketini bir türlü download edemedim %90 dan sonra hata veriyor problem bendemi sizdemi acaba download aracım Orbit.
04 Ara 2008  00:36%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Maxflash SSD128GNOB-HSM1

Logitech G35

Maxflash SSD128GNOB-HSM1Şimdiye kadar test ettiğimiz SSD'ler arasında en yüksek performansı sunan ürün.
Bugün, 10:30
Logitech G35Oyunlarda 7.1 Dolby çevresel sesin keyfini çıkartın -tabi bütçeniz elverdiği sürece.
20 Mart 2010 Cumartesi

Jabra BT2080

Inca IUDS-300

Jabra BT2080Uzun konuşma süresi ve şık tasarımı ile başarılı bir Bluetooth kulaklık.
19 Mart 2010 Cuma
Inca IUDS-300Küçük boyutlarına karşın 802.11n ile 300 Mbit hız sunan bir adaptör.
17 Mart 2010 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online’dan muhteşem kampanya!

Tıklayan herkes kazanacak...

Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!

Hemen Tıklayın

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Türkiye'nin ilkleri

Türkiye'de bugün için bize sıradan gelen olaylar ilk kez ne zaman yaşandı? İşte o ilkler...

diğer galeriler...

CHIP Dergisi: Mart 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler