Elmas Kulaklık
29 Aralık 2007, 16:18

Dünyanın İlk Elmas Bluetooth Kulaklığı

Motorola, dünyanın ilk elmas Bluetooth kulaklığı Diamond MOTOPURE H12'yi kullanıcılara sunuyor.
Dünyanın İlk Elmas Bluetooth Kulaklığı
Motorola, özel yapım lüks cep telefonu tasarımcısı Alexander Amosu ile birlikte ürettiği dünyanın ilk altın ve elmas Bluetooth kulaklığı Diamond MOTOPURE H12'yi kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Lüks tüketim beklentilerini tam anlamıyla karşılamaya yönelik olarak sınırlı sayıda üretilen Diamond MOTOPURE H12'yi, 18 ayar altın ve toplam 3,47 karatlık, mükemmel kesimli 180 elmas süslüyor. Özel siparişle satın alınabilen kulaklık, 18 ayar beyaz veya sarı altının yanı sıra beyaz, pembe veya siyah elmas seçenekleri ile sunuluyor.

4.000 ve 6000 poundluk iki ayrı versiyon olarak hazırlanan Diamond MOTOPURE H12, yalnızca Selfridges (Londra/Manchester) ve Harvey Nichols (Londra) mağazalarında bulunuyor.

Üstün teknik özellikleri seçkin bir moda anlayışıyla harmanlayan Diamond MOTOPURE H12 aynı zamanda, Motorola'nın arka plan gürültüsünü ortadan kaldırarak temiz ve net bir konuşma yapmaya olanak tanıyan CrystalTalk teknolojisini ilk kullanan kulaklık olarak da dikkat çekiyor.

Şu ana kadar yalnızca 100 adet üretilen bu olağanüstü cihaz, yeni yılda da pek çok kişinin sahip olmayı beklediği bir arzu nesnesi olma iddiası taşıyor.

Alexander Amosu, işbirliği ile ilgili olarak "Tasarımları bizim stil ve kalite anlayışımızla benzerlik taşıyan Motorola ile bu projede birlikte çalışmak bizi oldukça heyecanlandırdı" açıklamasını yaparken Motorola Pazarlama Müdürü James King ise "Motorola ürünleri yıllardır stil ve moda açısından gelinen son noktayı temsil etmiştir. Şimdi ise Diamond MOTOPURE ile yeni bir açılım sağladığımıza inanıyoruz." dedi.

Diamond MOTOPURE H12'ye sahip olmak için www.amosu.co.uk adresinden de sipariş verilebiliyor.

 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 7 yorum
12Sonraki
kuruwa yazmış:
parası olna hiç de ne gerek var buna adam yolda kafanı vurup alır kulağından bunu
31 Aralık 2007 Pazartesi, 12:34Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
OBA yazmış:
gereksiz neyapcam elması
30 Aralık 2007 Pazar, 19:03Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
elazigli yazmış:
millet parayı nereye harcayacıgını sasırmıs be, vay dunyanın haline...
29 Aralık 2007 Cumartesi, 23:06Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
millet saf altından klozet kullanıyor kulağa takılan 6000 paund mu çok yani :).. ne insanlar var parayı yakarak ısınsa bitiremez.. napsın şimdi bunlar canları sıkılıyor belli ki...
29 Aralık 2007 Cumartesi, 22:52Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En iyi Firefox duvar kâğıtları

Firefox fanları PC başında. Masaüstünüzü süsleyebileceğiniz en güzel Firefox duvar kâğıtları burada.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

İlk InTru3d çalışması - Monsters vs Aliens
Dreamworks ve Intel'in 21. yüzyılın ilk gerçek 3 boyutlu çalışması için ortaklaşa yaptığı film şimdiden bundan sonrakileri merak ettiriyor.

En Çok Okunan Haberler


En Çok Okunan Makaleler


Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008


Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

  • Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost