28 Ocak 2008

Sobayı yeniden yakın: Mantıklı yükseltmeler

Sobayı yeniden yakın: Mantıklı yükseltmeler
İnce ayar demek büyü demek değildir: En iyi araçları ve en yeni sürücüleri kullansanız bile mucize yaratamazsınız. Sizlere her durumda almaya değer iki ekran kartı tanıtacağız.

Crysis'i bir Geforce 6 ekran kartında oynamak hiç de zevk vermez. Ne kadar çok ince ayar ve düzeltme yapsanız da oyunu akıcı bir şekilde çalıştıramazsınız. Sıradaki ekran kartları gelecek için donatılmış ve önceleri üst-seviye diye adlandırılan donanımların neredeyse yarı fiyatına satılıyorlar.

Nvidia GeForce 8800 GT
Buna sahip olunmalı: GeForce 8800 GT yüksek performans ile uygun fiyatı bir araya getiriyor. Kartı yaklaşık 350 Dolara bulabilirsiniz. Performans değerlerine baktığınızda üst-seviye bir karta baktığınızı anlayabilirsiniz. 512 MB hafıza, yepyeni G92-GPU, 112 akışkan işlemci ve yüksek frekans değerleri herkesten önce oyuncular için görülmeye değer özellikler. İdeal: Nvidia SLI ile bu kartları kombine edip GT modellerden daha pahalı olan GeForce 8800 Ultra düzeyine ulaşabilirsiniz.

AMD ATI Radeon HD 3850
Multimedya fanlarına özel: AMD Radeon HD 3800 serisinin ufak modeli yaklaşık 220 Dolara satışa sunuluyor. Bunun karşılığında 256 MB GDDR3 hafıza ve şu an için ortada olmasa bile Windows Vista Service Pack 1 ile girişi yapılacak olan DirectX 10.1'e sahip olacaksınız. Nvidia'da olduğu gibi bu kartları Crossfire modunda birleştirebilirsiniz. Sonuç: Uygun fiyata yüksek performans ve buna ek olarak düşük enerji tüketimi. Elbette bu iş için uygun anakarta sahip olmalısınız. En ideali bu ekran kartını halihazırda PCI-Express 2.0 standardını destekleyen modern bir AMD anakart ile beraber kullanmak olacaktır.

 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler


Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 24 yorum
12345Sonraki
suikast_81 yazmış:
ben solemeyım gulersınız
20 Kasım 2008 Perşembe, 03:34Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bende 3650 aldım full oynanmıo ama yüksek oynasak nolcak
14 Kasım 2008 Cuma, 17:57Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
ben shappıre 3650 ddr3 256 mb 128 bit aldım 2 gb rem amd 4000 x2 islemci ile cod 4 ü full oynayabilirmiyim sizce
14 Kasım 2008 Cuma, 17:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bende ati x1650 var bence güzel bir kart böyle bir riske girilmez
03 Ekim 2008 Cuma, 16:33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12345Sonraki


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Windows 7 Milestone 3 Pre-Beta ekran görüntüleri

Siz de ilk görenlerden olun. İşte Windows 7 M3 Pre-Beta sürümünün ekran görüntüleri...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Ice Age 3 - Teaser Trailer
Ice Age 3'ten ikinci Fragman

En Çok Okunan Haberler


En Çok Okunan Makaleler


Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008


Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

  • Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost