En güncel 10 tehditi açıklıyoruz
19 Nisan 2008

Mart 2008'de ilk 10'da yeralan tehditler

Selim Öztürk
ESET tarafından oluşturulan rapor, bu ay da çarpıcı sonuçlarıyla çok konuşulacağa benziyor.
Mart 2008'de ilk 10'da yeralan tehditler

Bu konuda okuyacaklarınız:

ESET'in ThreatSense.Net analizleri, gelişmiş bir zararlı yazılımı raporlayarak ve izini sürerek, zararlı yazılım sınıfı olan INF/Autorun'ın bu ay toplam virüslerin %10'unu aşan bir yakalama oranı elde ederek en yüksek yakalama sayısına ulaşmıştır.

"İlk On" da yer alan tehdit yakalama detayları aşağıda verilmiştir. Aynı zamanda ThreatSense.Net tarafından yakalanan tüm tehditlerin bir önceki konumları ve yüzde oranlarına da yer verilmiştir.

İşte ilk 10'da kendine yer bulan tehditler...

Sonraki Sayfada:

1-4
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 15 yorum
123Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Herkesin kendine göre tespitleri var,herkese göre kendi kullandığı Antivirüs proğramı ''1'' numara.Benim Antivirüs kullanıcılarına bir tavsiyem olacak '' DVD sürücünüze DVD oyunu atın ve kullanmış olduğunuz Antivirüs proğramı ile taratın ozaman kullanmış olduğunuz proğramın kalitesi ortaya çıkar nekadar sürede tarıyor vede o tarama işlemi sırasında Fare imleciniz hızlı hareket edebiliyormu tets edin derim.
07 Ekim 2008 Salı, 11:28Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
kim ne derse desin nod32 süper program. ayrıca dünyanın en iyi 3 güvenlik yazılımları arasında yer alıyor. çalıştığını hissetmezsiniz bile.Arka planda her tıklattığınız şeyi tarar..
10 Mayıs 2008 Cumartesi, 14:49%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Gördüğüm kadarıyla yorumların çoğunda nod32 uyuyor,çalıştığı falan yok gibi eleştireler var.Bir antivirüs programının kaliteli bir koruma sağlaması sistemi fazla yormasıyla alakalı değildir.Bu onun hangi bilgisayar dilinde ve nasıl yazıldığı ile alakalıdır.Çalışırken sistemi yormaması eksi özellik değil artı özelliktir ki o işini yaparken sizin bilgisayarınız daha hızlı çalışır.Siztemi az kullandığı için taramalarını daha hızlı yapar ve siz virüsle karşılaşmadan durun orda virüs var der.Endişenlemeyin,nod32 yerleşik korumada bilgisayarı kasmıyorsa bu onun çalışmadığı yada kötü bir koruma yaptığı anlamına gelmiyor.
10 Mayıs 2008 Cumartesi, 02:45%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Brex yazmış:
Ben uzun zaman Kaspersky kullandım.VE daha bir çok virüs prograsmını da Panda,Avast,Norton,McAffe hepsini kulandım.Sistemi En az yoran iki tane virüs programı var biri Kaspersky biride Nod32 koruma sıralamasında malvare ve spylara karşı kaspersky hepsine göre biraz daha iyi ama bende oluşturduğu hatalar nedeni ile vede full sürümü alma gibi bir şansım olmadığı için.Şu an için Nod32 kulanıyorum.Ve oda işini iyi yapıyor.
Ama unutulmamaı gereken.Virüs programları artık tek başına bir işe yaramıyor.Virüs programı yanında birde spy ve malvare temizleme programı kullanmak gerekiyor.AdAware yada Spyware Doctor gibi bir programla bilgisayara virüs sızmalaraını tetikleyen ama virüs olmayan yazılımları da temizlemek için de bir program kullanmak lazım.Ve de haftada bir de olsa temizliğini yapma.
Gene en önemlisi bir VİRÜS PROGRAMI SİZİ ASLA KORUMAZ.VİRÜSTEN KORUNAK İÇİN GENE EN TEMEL GÖREV SİZE DÜŞÜYOR.ÖNLEMİ ALDIKTAN SONRA BULŞAMASI İSE.VİRÜS PROGRAMI İLE ALAKALI DİYEBİLİRİZ..TEŞEKKÜRLER
24 Nisan 2008 Perşembe, 14:44Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En yaratıcı reklamlar

İnce zekayla hazırlanan en yaratıcı reklamlar CHIP Online farkıyla bu galerimizde...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Uzay Yolu'nun geçmişi çözülüyor
Kaptan Kirk ve Spock'un geçmişlerini anlatan yeni Star Trek yeni fragmanı ile karşınızda...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost