FIFA 09'dan ilk resimler!
13 Temmuz 2008, 00:02

FIFA 09'un ilk resimleri ve detayları

Halil Mollaoğlu
EA Sports'un popüler FIFA serisinin yeni halkası ile ilgili ilk resim ve detaylar yayınlandı...
FIFA 09'un ilk resimleri ve detayları
Büyük resmi görmek için tıklayınFIFA 09: Şimdi PC'de de göz ziyafeti sunacak
EA Sports, FIFA serisinin en yeni filizi hakkında bazı bilgiler açıklandı.

Münih'deki tanıtımda PC sürümündeki grafiksel ve oyunsal açıdan yapılan değişiklikler göz çarptı. PC tarafında genel anlamda yeniden elden geçirilmiş grafikler söz konusu. Ayrıca tamamen yeni geliştirilmiş bir Wii-sürümü de mevcut.

Tüm platformlardaki detay iyileştirmelerinin yanında özellikle PC oyuncuları FIFA 09 için sevinebilir: Yüksek performanslı bir bilgisayara sahip olmak koşuluyla futbol simülasyonu, yüksek çözünürlüklü grafikler, bir online menü ve klavye/fare için yeniden elden geçirilmiş bir kontrol mekanizması ile parlıyor.

Resim köşemizde kendiniz de yeni futbol simülasyonuna göz atabilirsiniz.

FIFA 09'un PC demosu eylülün başlangıcında, yani resmi satış başlangıcından yaklaşık dört hafta önce yayımlanacak.

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 18 yorum
1234Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
fifa 09 u merakla bekliorum..
ama nba live ı niye pc den kaldırdılar ki.. ona bir açıklık getirirseniz sevinirim..
02 Eylül 2008 Salı, 23:59Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
austurya,ing.2,irlanda,polanya ligleri olmasın bank asya,arjantin olsun
01 Eylül 2008 Pazartesi, 20:49Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
_Burak_ yazmış:
Bütün FİFA serilerini tutkuyla oynamışımdır bu sefer ki daha güzel oucak gibi
27 Ağustos 2008 Çarşamba, 13:28Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
evet malesef nba live ı pcden kaldırdılar bu sene nba live 2009 pc ye çıkmayacak yakında fifa serisini de kaldırırlar pcden bence en iyisi pes onu oynayın keyfinize bakın evet fifa 2000 senesinden sonra hepten bozdu
06 Ağustos 2008 Çarşamba, 15:38%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
ARKADAŞLAR MÜKEMMEL Bİ OYUN OLMUŞ VALLA BELLİ RESİMLERDEN AMA BENİM Bİ SORUNUM VAR YA BENİM EKRAN KARTIM 256 MB RAM İSE 512 MB YA BU OYUN BEN DE ÇALIŞIRMI YA LÜTFEN ACİL CEVAP
31 Temmuz 2008 Perşembe, 17:39%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En yaratıcı reklamlar

İnce zekayla hazırlanan en yaratıcı reklamlar CHIP Online farkıyla bu galerimizde...

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Eylül 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • netOne Telekom
  • Turhost