FIFA 09'dan ilk resimler!
13 Temmuz 2008, 00:02

FIFA 09'un ilk resimleri ve detayları

Halil Mollaoğlu
EA Sports'un popüler FIFA serisinin yeni halkası ile ilgili ilk resim ve detaylar yayınlandı...
FIFA 09'un ilk resimleri ve detayları
Büyük resmi görmek için tıklayınFIFA 09: Şimdi PC'de de göz ziyafeti sunacak
EA Sports, FIFA serisinin en yeni filizi hakkında bazı bilgiler açıklandı.

Münih'deki tanıtımda PC sürümündeki grafiksel ve oyunsal açıdan yapılan değişiklikler göz çarptı. PC tarafında genel anlamda yeniden elden geçirilmiş grafikler söz konusu. Ayrıca tamamen yeni geliştirilmiş bir Wii-sürümü de mevcut.

Tüm platformlardaki detay iyileştirmelerinin yanında özellikle PC oyuncuları FIFA 09 için sevinebilir: Yüksek performanslı bir bilgisayara sahip olmak koşuluyla futbol simülasyonu, yüksek çözünürlüklü grafikler, bir online menü ve klavye/fare için yeniden elden geçirilmiş bir kontrol mekanizması ile parlıyor.

Resim köşemizde kendiniz de yeni futbol simülasyonuna göz atabilirsiniz.

FIFA 09'un PC demosu eylülün başlangıcında, yani resmi satış başlangıcından yaklaşık dört hafta önce yayımlanacak.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 22 yorum
Önceki12345Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Fifa 97 ve fifa 99 u hiç bir zaman unutmam. Müziklerini haftada 1 kere kesin dinlerim yoksa bir eksiklik hissediyorum. Eski oc başında ki günlerim anılarım bana acı veriyor. Çok özledim o günleri. Şimdi ise pes var yoluma pes le devam ediyorum.
19 Temmuz 2008 Cumartesi, 17:46%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Her serisini oynadım.Fifa'nın en meşhur versiyonu 99'du.Sebebi de inanılmaz arcade olmasıydı.Verdiğiniz her pas direk adamın ayağına giderdi.99'dan sonra biraz daha gerçekçi yapalım derken oyunun eski aksiyon tadını kaçırdılar.2000-2006 arası birbirinin aynı oyunları rakamını değiştirip çıkardılar.2007 ve 2008 versiyonları gerçekten iyiydi bence.Fifa son 2 senede yeniden dirildi bence.2009'un da iyi olacağına şüphem yok.
17 Temmuz 2008 Perşembe, 19:57%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
bence fifa 2009 çokgüzel ve beyendiğim bir oyun çıkmamış ama resimlerinden belli ben çıkar çıkmaz alacam ama şimdi fifa 2008 oynuyacam
15 Temmuz 2008 Salı, 13:01Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
mustafa91 yazmış:
En Guzel Fifa Benim Icın 2000'di.. 2002 World Cupda Oynamıshtım Oda Guzeldi Ama Sacmaydı.. 2002 den sonrası ise 5 para etmez...

Evet, top alev alıyordu yıldızlı oyuncularda orta sahadan gol %100.
14 Temmuz 2008 Pazartesi, 22:21Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

CHIP Online ile uzun bir Dünya turu

Hafta sonunu evinde geçirenlere büyük hizmet: Evden dışarı çıkmıyorsanız, dışarısı size gelsin!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Ice Age 3 - Teaser Trailer
Ice Age 3'ten ikinci Fragman

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com