Firefox'u zenginleştirin
13 Kasım 2008

Firefox'un gücüne güç katacak 25 eklenti

Selim Öztürk
CHIP Online, Firefox'u tam donanımlı hale getiren birbirinden önemli 25 eklentiyi mercek altına aldı
Firefox'un gücüne güç katacak 25 eklenti
CHIP Online, Firefox için olmazsa olmaz 25 farklı eklentiyi bir araya getirdi.
Microsoft'un Internet Explorer'ından sonra en çok tercih edilen web tarayıcısı olan Mozilla Firefox, her geçen gün geliştirilen yeni eklentileriyle daha da renkleniyor.

Bilindiği gibi Mozilla Firefox, eklentileri sayesinde kullanıcıların tarayıcısını dilediği gibi donatabilmesine olanak veriyor. Örneğin hava durumunu öğrenmek isteyen bir kullanıcı, herhangi bir web sayfasına uğramak yerine yüklediği ilgili eklentiyle Firefox'u açtığında her dakika hava durumunu Firefox ile takip edebiliyor.

CHIP Online, her Firefox kullanıcısının yüklemesi gereken 25 eklentiyi bir araya getirdi. Galerimize girerek, ilgili eklentileri sisteminize hemen kurabilirsiniz.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 9 yorum
12Sonraki
delibalta_53 yazmış:
mozillayı kimseye değişmem hız bakımından ie 8 hariç hepsine taş çıkartır (ie 8 i daha denemediğim için kesin bişey diyemiyorum).....
24 Ara 2008  16:04Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
microsoft destekliyorsa kullanayım! Desktelemiyorsa mevcudu kullanmak sistemi tüm dünyaya açmamaktır!
25 Kas 2008  13:21%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
firefoxu kullandıktan sonra diyorumki kendime ben ie yi nasıl kullnıyormuşum
20 Kas 2008  01:55Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
paintingster yazmış:
mozilla firefox gibi hızlı ve güvenli tarayıcı geliştirdikleri için bir mozilla firefox kullanıcısı olarak mozilla vakfını kutluyorum ve tebrik ediyorum
:-)
19 Kas 2008  23:13Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
sekoya yazmış:
Firefox'un son sürümü gerek hız ve gerekse görsellik olarak çok iyi olmuş ancak şu scriptblocker olayı çok can sıkıyor her yeni bir link açıldığında işlemi yarıda kesip izin istiyor..Sanki her script sisteme zarar verirmiş gibi..
17 Kas 2008  18:23%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Intel Core i5 661

Gigabyte GA-790FXTA-UD5

Intel Core i5 661Intel'in dahili grafik yongasına sahip ilk işlemcisi.
Bugün, 10:30
Gigabyte GA-790FXTA-UD5AMD tabanlı sistemler de artık USB 3.0 ve SATA 6 Gbps gibi teknolojilerden faydalanacak.
08 Şubat 2010 Pazartesi

Enel L Serisi 650 VA

Edifier M3200

Enel L Serisi 650 VAElektrik kesintisinde verileriniz kaybolmasın.
07 Şubat 2010 Pazar
Edifier M3200Masaüstünde müzik keyfiniz için farklı bir deneyim sunuyor.
06 Şubat 2010 Cumartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: Zoner Photo Studio 12 Home İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2010 Güneş Tutulması

15 Ocak 2010'da Asya'dan gözlemlenebilen halkalı Güneş tutulmasının müthiş görüntüleri

diğer galeriler...

CHIP Dergisi: Şubat 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler