17 Temmuz 2008, 09:51
Sade ve uygun maliyetli

Daha önce yalnızca HP kurumsal sınıf dizüstü bilgisayarlarda bulunan HP ProtectSmart Sabit Sürücü Koruma, şimdi tüketicilere yönelik yeni HP Pavilion dizüstü bilgisayarlara da yerleştiriliyor. Bu teknoloji, dizüstü bilgisayarın düşüp düşmediğini otomatik olarak anlıyor ve bilgisayar yere doğru kısa yolculuğunu sürdürürken, sabit sürücünün bükülmesini otomatik bir biçimde engelliyor. Böylece, dosya ve verilerin kaybedilmesini önlüyor. Seri, aynı zamanda, verileri harici veri depolama sürücülerine yedeklemek için, yüksek hızlı eSATA arayüzü sunuyor.
Sade ve uygun maliyetli stil
Hareket halindekiler için tasarlanan çokyönlü HP Compaq Presario dizüstü PC serisi, yeni bir endüstriyel tasarım ve HP Imprint 2 yüzey kaplaması, bir dizi optik sürücü, dahili kablosuz(7) teknolojiler ve yüksek kaliteli ses, web kamerası ve analog mikrofon yetenekleri içeriyor.
HP, kullanıcılara dizüstü bilgisayarlarını kişiselleştirmede yardımcı olmak için, HP xb4 Dizüstü Medya Bağlantı İstasyonu ve aktif gürültü iptali sağlayan HP Bluetooth® Stereo Kulaklıklar gibi çeşitli mobil aksesuvarlar da sunuyor.
Seçkin mobil profesyoneller
Belli bir tarzı olan mobil profesyoneller için, HP EliteBook, şık ve dayanıklı HP DuraCase kaplamaya sahip bulunuyor. Bu anotlaştırılmış alüminyum dış kaplama, magnezyum alaşımlı bir şasiyle birleştirilerek, MIL-STD 810F askeri standartlarda(8) dayanıklılık testlerinden geçecek biçimde tasarlandı.
Sade ve uygun maliyetli stil
Hareket halindekiler için tasarlanan çokyönlü HP Compaq Presario dizüstü PC serisi, yeni bir endüstriyel tasarım ve HP Imprint 2 yüzey kaplaması, bir dizi optik sürücü, dahili kablosuz(7) teknolojiler ve yüksek kaliteli ses, web kamerası ve analog mikrofon yetenekleri içeriyor.
HP, kullanıcılara dizüstü bilgisayarlarını kişiselleştirmede yardımcı olmak için, HP xb4 Dizüstü Medya Bağlantı İstasyonu ve aktif gürültü iptali sağlayan HP Bluetooth® Stereo Kulaklıklar gibi çeşitli mobil aksesuvarlar da sunuyor.
Seçkin mobil profesyoneller
Belli bir tarzı olan mobil profesyoneller için, HP EliteBook, şık ve dayanıklı HP DuraCase kaplamaya sahip bulunuyor. Bu anotlaştırılmış alüminyum dış kaplama, magnezyum alaşımlı bir şasiyle birleştirilerek, MIL-STD 810F askeri standartlarda(8) dayanıklılık testlerinden geçecek biçimde tasarlandı.
Sonraki Sayfada:
FORUMDA TARTIŞIN
Oyla:
En Düşük
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 24 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
hp almayın diyorum kullananan olarak sound sorunu, fan sorunu(ısınma), gürültülü fan çalışması... 2 defa servise verdim. dvd değişti hala bazı dvdleri çalıştırırken bilgisayar uçak kadar ses çıkarıyor. hp sadece servis sağlayıcısı olarak ii onun dısında alın çöpe atın gerek yok.. azrail_33
| 17 Eylül 2008 Çarşamba, 23:55 | ![]() | ![]() |
seart yazmış:
avukat olan kardeşimiz hp avukatı belki ben bilmiyorum bilmem mi gerekiyor her şeyini bilgisayarın ısınıyorsa ben soğutucu almam mı gerekiyor yani intel işlemci olmasına rağmen ısınma hat safhada
tuşlar yerinden fırlıyor
hp alanlara dikat diyorum
tuşlar yerinden fırlıyor
hp alanlara dikat diyorum
| 18 Ağustos 2008 Pazartesi, 19:36 | ![]() | ![]() |
EREN_58 yazmış:
hp nin bazı modelleri kötü olabilir bu normal örn;6100 serisi genelde sorun çıkarıyor diyorlar forumlarda unutmayın ki bilgisayar markalrının birçoğunda sorun olur.asusun ekran kartı toshibanın usb leri vb sorun çıkabilir.şunu söyleyeyim şuanda piyasada ekran kartu en yüksek olanı hp kullanıyor altını çizerek belirtmek isterim.
| 05 Ağustos 2008 Salı, 10:11 | ![]() | ![]() |
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
"sen galiba hp avukatısın bilgisayarı kullanmayı hic bilmiyen bir isan bile iki kere ana kartı yakamaz...ayrıca bilgisayarın altında zalman marka sogutucu fan var. hadi anakartı geçtim batarya arızalı çıktı kamera arızalı çıktı bunlarıdamı ben yaptım klavye iceri çoktü ancak senin gibi avukatlar bu tur seylere sinirlenir klavyede butun hıncını alır ancak o zaman içeri coker.. ayrıca duzgun bir laptop olsaydı ısınmadan kendini kapatırdı veya reset aterdı bunların hic birini yapmadan direk anakartı yaktı bu da hp kalitesinden kaynaklanıyor galiba sen hp avukatlıgını yapacagına gitte kendi isne bak."
"sen galiba hp avukatısın bilgisayarı kullanmayı hic bilmiyen bir isan bile iki kere ana kartı yakamaz...ayrıca bilgisayarın altında zalman marka sogutucu fan var."
Önce konuşma öğrenilir.. neden ? benim yazdıqım cevaba yukardaki qibi yanıt vermeni anlayamadım açıkcası. yakan sensin yazdığın şeyi tekrar bi gözden geçir. Kendi kendinemi cevap vermeye çalıştın. neyse...
"hadi anakartı geçtim,batarya arızalı çıktı,klavye iceri çoktü, kamera arızalı çıktı bunlarıdamı ben yaptım"
tabiki %96 sen yaptın. neden binlerce milyonlarca insan hp alıp kullanıyorda günümüzde ancak bunların arasında bin kişi qibi küçük bir rakamda bü tür sorunlar meydana qeliyor ? sence... (belkide bin kişi bile değildir.)
Olası sebepleri;
1- Kullanana arkadaş ya şarj etmeyi bilmiyordur yada kullanmayı yumuşak basmayı bilmiyordur.
2- bilgisayarı harele qurele kullanıp sarsıp ondan sonra benden mi oldu şeklinde yorum yapılıodur.
3- fabrikadan çıkışta saqlam olarak çıkıp, yolda qelirken arızalanıp, sende bakarken bunu orda anlayamayıp sen 2 qun kullanınca arıza çıkarmaktadır.. Ancak bu senden olmamaktadır (tesadüf bu ya) =) hehehe
4- benim 70 yaşındaki babamda,15 yaşımdaki cocuqumda, ve hatta 9 yaşındaki kızımdada hp laptop bulunmaktadır fakat nedense (yaklaşık 3-4 yıl oldu) buqune kadar hiçbir sorun yaşanmamıştır. ne kadar ilginç demi. bize özel sağlam satmışlar belkide ondandır...
5- benim qibi birçok kullanıcada hp'nin saplamlıqında hemfikirdir.
6- Allah seni monster qibi toplama taptop olan markalardan korusun ozmn. Onlar bu konuda biras daha kalitesiz olduqundan demekki öyle birşey kullanıyo olsan yakıcan durduk yerde makineyi. =)
Yazıya Dönecek Olucak.. Chip Demişki;
"Seçkin mobil profesyoneller
Belli bir tarzı olan mobil profesyoneller için, HP EliteBook, şık ve dayanıklı HP DuraCase kaplamaya sahip bulunuyor. Bu anotlaştırılmış alüminyum dış kaplama, magnezyum alaşımlı bir şasiyle birleştirilerek, MIL-STD 810F askeri standartlarda(8) dayanıklılık testlerinden geçecek biçimde tasarlandı."
Sana Bu Laptop'u önercektim dayanıklı olduğu için fakat, Seçkin mobil profesyoneller yazıyor oyzden vazgeçtim.
Not Olarakda; yorumların batmadı arkadaşım sadece konuşarak kendinin ne kdr becereksiz bir insan olduqunu daha fazla belli etme, üstüne cevap yazıp battıqın cukurun içinden debelenerek çıkma arayışlarına ailecek gülüyoruz. lafların batmış olsaydı sana bunları yazmıyor olurdum değilmi. ?
"Senin gibiler olmazsa bu dünyada herkes cahil kalacak:)))"
(senin gibi pc kullanmayı bilipte, benim qibi pc kullanmayı bilmeyen arkadaşlar oldukça) Benim qibi öqreten insanlar olmazsa senin qibiler cahil kalıcak haklısın bu konuda. =)
Başka öğrenmek istediğin birşey warsa sormaktan çekinme arkadaşım...
"sen galiba hp avukatısın bilgisayarı kullanmayı hic bilmiyen bir isan bile iki kere ana kartı yakamaz...ayrıca bilgisayarın altında zalman marka sogutucu fan var."
Önce konuşma öğrenilir.. neden ? benim yazdıqım cevaba yukardaki qibi yanıt vermeni anlayamadım açıkcası. yakan sensin yazdığın şeyi tekrar bi gözden geçir. Kendi kendinemi cevap vermeye çalıştın. neyse...
"hadi anakartı geçtim,batarya arızalı çıktı,klavye iceri çoktü, kamera arızalı çıktı bunlarıdamı ben yaptım"
tabiki %96 sen yaptın. neden binlerce milyonlarca insan hp alıp kullanıyorda günümüzde ancak bunların arasında bin kişi qibi küçük bir rakamda bü tür sorunlar meydana qeliyor ? sence... (belkide bin kişi bile değildir.)
Olası sebepleri;
1- Kullanana arkadaş ya şarj etmeyi bilmiyordur yada kullanmayı yumuşak basmayı bilmiyordur.
2- bilgisayarı harele qurele kullanıp sarsıp ondan sonra benden mi oldu şeklinde yorum yapılıodur.
3- fabrikadan çıkışta saqlam olarak çıkıp, yolda qelirken arızalanıp, sende bakarken bunu orda anlayamayıp sen 2 qun kullanınca arıza çıkarmaktadır.. Ancak bu senden olmamaktadır (tesadüf bu ya) =) hehehe
4- benim 70 yaşındaki babamda,15 yaşımdaki cocuqumda, ve hatta 9 yaşındaki kızımdada hp laptop bulunmaktadır fakat nedense (yaklaşık 3-4 yıl oldu) buqune kadar hiçbir sorun yaşanmamıştır. ne kadar ilginç demi. bize özel sağlam satmışlar belkide ondandır...
5- benim qibi birçok kullanıcada hp'nin saplamlıqında hemfikirdir.
6- Allah seni monster qibi toplama taptop olan markalardan korusun ozmn. Onlar bu konuda biras daha kalitesiz olduqundan demekki öyle birşey kullanıyo olsan yakıcan durduk yerde makineyi. =)
Yazıya Dönecek Olucak.. Chip Demişki;
"Seçkin mobil profesyoneller
Belli bir tarzı olan mobil profesyoneller için, HP EliteBook, şık ve dayanıklı HP DuraCase kaplamaya sahip bulunuyor. Bu anotlaştırılmış alüminyum dış kaplama, magnezyum alaşımlı bir şasiyle birleştirilerek, MIL-STD 810F askeri standartlarda(8) dayanıklılık testlerinden geçecek biçimde tasarlandı."
Sana Bu Laptop'u önercektim dayanıklı olduğu için fakat, Seçkin mobil profesyoneller yazıyor oyzden vazgeçtim.
Not Olarakda; yorumların batmadı arkadaşım sadece konuşarak kendinin ne kdr becereksiz bir insan olduqunu daha fazla belli etme, üstüne cevap yazıp battıqın cukurun içinden debelenerek çıkma arayışlarına ailecek gülüyoruz. lafların batmış olsaydı sana bunları yazmıyor olurdum değilmi. ?
"Senin gibiler olmazsa bu dünyada herkes cahil kalacak:)))"
(senin gibi pc kullanmayı bilipte, benim qibi pc kullanmayı bilmeyen arkadaşlar oldukça) Benim qibi öqreten insanlar olmazsa senin qibiler cahil kalıcak haklısın bu konuda. =)
Başka öğrenmek istediğin birşey warsa sormaktan çekinme arkadaşım...
| 24 Temmuz 2008 Perşembe, 19:08 | %100 | ![]() | ![]() | %0 |
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI
İlginizi Çekebilir
İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler
- Makale: Yeni nesil Centrino'yu test ettik!
- Haber: En çok satanlara Apple damgası!
- Haber: Centrino 2 işlemcili Toshiba laptoplar yolda
- Haber: HP iPAQ 914c: Windows 6.1'li iş-telefonu
- Haber: 2008'in ilk çeyreğinde en çok PC satan şirket
- Haber: Lenovo'dan yılbaşına özel netbook kampanyası
- Haber: Google Android'li netbook'lar hayal değil!
- Haber: Üç senede bir yeni laptop hediye
- Haber: Çalınan laptop'lara kesin çözüm
- Haber: Türkiye için özel üretilen VAIO'lar duyuruldu
CHIP Online'da Bugün
Son Eklenen Haberler ve Makaleler
- Vista SP2 Beta'yı denemek için saatler kaldı
- BMW'lere Microsoft'tan dokunmatik ekran
- Media Markt ve Türk Telekom işbirliği
- BlackBerry: Yeni Curve ile çok iddialı...
- Nikon, D3X ile 24,5 megapiksel'e ulaştı!
- Flash Player internetin tek hakimi!
- MOTO VE66: Wigdet destekli Motorola cep
- Lenovo'dan yılbaşına özel netbook kampanyası
- Gran Turismo 5 ile randevumuz ne zaman?
- CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50
Günün Tam Sürüm Programı
Her gün tam sürüm bir yazılım
CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
Masaüstünüzün görüntüsünden sıkıldınız mı? Yepyeni duvar kağıtlarımız sizi bu sıkıntıdan kurtaracak.
CHIP Online-Video
|
|
Ice Age 3 - Teaser Trailer Ice Age 3'ten ikinci Fragman |
En Çok Okunan Haberler
Bu haftanın en çok okunan haberleri
- 1Terminator 4: Dijital afiş göreni büyülüyor!
- 2YouTube'un yeni formatına tepkiler büyüyor!
- 33G ihalesi sonuçlandı...
- 4Mozilla'dan Çin'e özel bir Firefox
- 5Namlunun ucundaki oyunlar
- 6Güvenlik nedeniyle USB bellek yasağı!
- 7Bu şehirlerde navigasyona bile güvenmeyin
- 8YouTube artık eskisi gibi görünmeyecek!
- 9Kıyafetlerin içini gösteren kamera bilmecesi
- 10Nokia en sonunda pes etti!
En Çok Okunan Makaleler
Bu haftanın en çok okunan makaleleri
- 1Çok gizli: En iyi cep telefonu kodları
- 2TOP 10: En iyi cepler kapışıyor
- 3CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 1
- 42009 model güvenlik paketleri mercek altında
- 5Birbirinden güzel 3.000 simge bir arada
- 6Bunları da kopyaladılar!
- 7Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanı
- 8Vista'nın sanal klasör yapısını açığa çıkarın