Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

IE8 Beta2 Türkçe
3 Haziran 2008, 20:59

IE8 Beta 2 Ağustos'ta Türkçe olarak gelecek

Ağustos'ta çıkacağı açıklanan IE8'in 2. beta sürümü birçok dille birlikte Türkçe olarak da sunulacak
IE8 Beta 2 Ağustos'ta Türkçe olarak gelecek
IE8 Beta 1 2 milyondan daha fazla indirilmiş
Sadece üç dil olarak çıkan Beta 1'den sonra büyük bir adım atarak 20 dilden fazla test olanağı sağlayacağını söyleyen IE Grup Program Yöneticisi Tony Chor, IE8 beta 2 için de bir çok yeniliğin ekleneceği ve beta testçilerini dinlediklerini belirtti.

Microsoft IE blog'da, tam CSS 2.1 desteği ve çok daha hızlı script performansıyla birleştireceklerini belirtirken, özellikle geliştiriciler için çok daha yetenekli araçları sunacaklarını belirtiyorlar. Özellikle yeni Aktivities ve Web Slices'la ilgili daha detaylı işleme yeteneği sunacak IE8 Beta 2, Ağustos'ta indirilmeye sunulacak.

Mart'ta çıkan IE8 Beta 1 toplam 2 milyon kez download edildi.

CHIP Online Yorumu: Tam uyumluluk moduyla IE8 Beta 2 gün geçtikçe bizi heyecanlandırırken, Web Slices ve Activities'in Web'e neler kazandıracağını önümüzdeki günler gösterecek. Tabi ki Firefox 3.0 ve Opera 9.5 bu süre zarfında çıkmış olacak. Bakalım IE takımı bizi performans konusunda şaşırtabilecek mi?

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Format atma zamanı geldiğinde ilk betayı denemiştim ie 7 den farklı bir değişiklik pek göze çarpmadı en iyisi nihai sürümünü beklemek.
05 Temmuz 2008 Cumartesi, 23:07Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
sistemini baştan yüklemek isteyenlere ie beta.Sisteme bu kadar entegre olan programın betasını format zamanı gelmiş bilgisayarlarda denemek lazım.
24 Haziran 2008 Salı, 04:13Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ya arkadaşlar bana sanki biraz şöyle geliyor.bu internet explorer yükseldikçe daha yavaşlıyor gibi yada ben ayarlarını güzel yapamadım.neyse
20 Haziran 2008 Cuma, 20:23Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ilk betayı denedim.Beklemekde fayda var.Ne siteler hazır ne de ie.
04 Haziran 2008 Çarşamba, 11:32Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
mozilla firefoxu tercih ederim
04 Haziran 2008 Çarşamba, 11:21%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Heyecanlandıran sahte Windows 7 görüntüleri

Windows 7'ye ait olduğu söylenen ekran görüntülerinin foyası ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

İlk InTru3d çalışması - Monsters vs Aliens
Dreamworks ve Intel'in 21. yüzyılın ilk gerçek 3 boyutlu çalışması için ortaklaşa yaptığı film şimdiden bundan sonrakileri merak ettiriyor.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost