Bir Win 7 hatası daha mı?
20 Nisan 2009, 00:03

MS, yine Win 7 RC tarihi verdi ve vazgeçti...

Ümit Öncel
Windows 7 RC konusunda Microsoft'tan bir hata daha mı? Önce tam tarih verdiler, sonra sildiler...
MS, yine Win 7 RC tarihi verdi ve vazgeçti...
Büyük resmi görmek için tıklayınİşte Microsoft'un sitesinde yayınlanan ve daha sonra kaldırılan açıklama...
Mart ayı içerisinde Microsoft'un sitesinde merakla beklenen Windows 7 RC'in ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih ortaya çıkmış ve kısa süre bu tarih ortadan kaybolmuştu. Buna benzer bir yanlışlık bir kez daha yaşandı. Üstelik bu kez Windows 7 RC indirme seçeneği de vardı.

Microsoft'un partner programı bölümünde ortaya çıkan sayfada şunlar yazılıydı: "İş Ortakları: Eğer MSDN veya TechNet üyeliğiniz varsa Windows 7 RC'i şimdi indirebilirsiniz. Yoksa 5 Mayıs 2009'da indirebilirsiniz". Yani bu yazıya göre şu anda Windows 7 RC, MSDN ve Technet üyeliği olan iş ortakları için hazır ve diğer kullanıcılar 5 Mayıs'ı beklemek zorundalar. Fakat şu anda sitenin hiçbir yerinden Windows 7 RC'yi indirmek mümkün değil.

Microsoft çok geçmeden bu hatayı fark ederek, sayfayı yayından kaldırdı ve Beta sayfasına geri döndü. Bu sayfayı görüp Microsoft'un destek hattını arayan kullanıcılara ise şu açıklama yapıldı; "Şu aşamada sadece Dell veya Siemens gibi OEM iş ortakları Windows 7 RC'yi test etme imkanına sahipler, işletim sistemi henüz diğer üyeler için yayınlanmadı".

Önce yayınlanan, ardından yayından kaldırılan açıklamanın ne kadar doğru olduğunu, Microsoft'un yeni bir hata yapıp yapmadığını ancak önümüzdeki günlerde anlayabileceğiz...

İlgili Windows 7 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz...

Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 13 yorum
Önceki123
Ziyaretçi yazmış:
Şimdi benim 1,5 sene önce aldığım vista yüklü laptobum var.Acaba toshiba firması teknik desteğinin iyi olduğunu bir kez daha göstermek için her ürününe windows 7 driver desteğini koyarmı.İnşallah bende xp kurmak için çektiğim zahmetleri çekmem böyle olursa
20 Nis 2009  00:32Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Bu rc sürümünü merakla bekliyorum şu an bende 7077 versiyonu kurulu bu çıkınca bunu kurucam
20 Nis 2009  00:24Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
eren15935 yazmış:
Bendemi hata var yoksa millettemi. 7077 sürümü zaten Rc değilmiydi yav :S + Bu microsoftta bi ayar tutturamadı gitti şu tarih konusunda. Madem yetişmiyor tarih koymayacaksın arkadaşım. Ahada buraya yazıyorum eğer sürpriz olmaz ise mic. verdiği tarihten daha daha sonra çıkaracaktır windowsu...
20 Nis 2009  00:17Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki123

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu