Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Yazılım

MS'ten 600 Dolarlık hediye
27 Temmuz 2008, 09:45

Microsoft 600 Dolarlık programı hediye ediyor

Halil Mollaoğlu
Microsoft, 600 Dolarlık özel programını kullanıcılara ücretsiz olarak sunuyor. Tıklayın, indirin...
Microsoft 600 Dolarlık programı hediye ediyor
Büyük resmi görmek için tıklayıntrueSpace: Önceden 600 Dolardı, şimdiyse bedava.
Microsoft şu andan itibaren kapsamlı 3D-modelleme yazılımı "trueSpace" i ücretsiz olarak indirmeye sunuyor. Google'ın SketchUp yazılımına benzer olarak trueSpace ile istenilen nesnelerin 3D-modelleri oluşturulabiliyor.

trueSpace öncelikle profesyonel tasarımcılara hitap ediyor, zira fonksiyonlar standardın fazlasıyla üstünde ve kullanım zor. Program ile içinden geçilebilir, hatta iç döşemeye sahip modeller bile oluşturabilirsiniz.

Microsoft tarafından satın alındığından bu yana Caligari, trueSpace'i ücretsiz olarak indirmeye sunuyor. Program sanal yerküre özelliği sunuyor ki, bu sayede 3D-evinizi harita hizmeti ile birleştirebiliyorsunuz.

CHIP Online Yorumu:
Önceden 600 Dolara satılan yazılım Microsoft sayesinde ücretsiz ve sınırlandırma olmaksızın sunuluyor. Böylece yüksek fonksiyonelliğe sahip 3D-modelleri cebinizden para çıkmadan hazırlayabilirsiniz.

Download: trueSpace

Not: Download linkine tıladıktan sonra çıkan sayfada "Sign Up Now" butonuna basın ve siteye kaydolun. İndirme linki e-mail adresinize gönderilecektir.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 19 yorum
Önceki1234Sonraki
onlineTR yazmış:
belkıde hedıye amacıyla casus yazılım olabılırmı ıçınde?hanı herkesın pc sıne yerleşmek amaç?çok mu tv izlıyorum yada....:))
29 Temmuz 2008 Salı, 12:06%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
KusTaH yazmış:
vardır bir hin oğlu hinlik bunda :0)
29 Temmuz 2008 Salı, 11:05%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
cs3 ü her yerde bulabiliyorsun tüm forumlarda war neden sacma olarak buraya yazıyorsun ki buranın cikari olmadan zaten vermez bu programi eeee bizdede daima hediye kabul edilir.. ty chip _o_
28 Temmuz 2008 Pazartesi, 15:01Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
3d ye de el attıgını gosterıyor bence
28 Temmuz 2008 Pazartesi, 12:11Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Rendering yapmiyor ne kiymeti var?
28 Temmuz 2008 Pazartesi, 05:49Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En iyi Firefox duvar kâğıtları

Firefox fanları PC başında. Masaüstünüzü süsleyebileceğiniz en güzel Firefox duvar kâğıtları burada.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Harry Potter ve Melez Prens
Harry Potter hayranları bu film için alıştıklarından fazla bekleyecekler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost