Yeni müzik-çalar cep
21 Ocak 2008, 09:03

Nokia 5710 Xpress Music tanıtıldı

Halil Mollaoğlu
Nokia'nın yeni müzik odaklı cep telefonu olan 5710 Xpress Music CES de tanıtıldı...
Nokia 5710 Xpress Music tanıtıldı
Büyük resmi görmek için tıklayınNokia 5710: 5700 halefi büyük bir hafıza ile geliyor.
Nokia, büyük bir basın karmaşasına ihtiyaç duymadan CES fuarında yeni müzik odaklı cep telefonunu tanıttı: Nokia 5710 Xpress Music siyah-kırmızı dış görünüşü ile müzik-arkadaşları olan 5310 ve 5610'a çok benziyor. Cihazın alt ksımı aynı Nokia 5700 da olduğu gibi 180 derece döndürülebiliyor. Böylece normal cep telefonu klavyesi ile MP3 çalar kullanım alanı arasında değişim yapabiliyorsunuz.

8 GB hafıza mı?
Şimdiye kadar pek fazla detay belli olmasa da, Nokia basın tanıtım tablosu birkaç bilgi verir nitelikte. Buradan cihazın ya 8 GB dâhili hafızaya ya da microSD kart ile genişletilebilir 8 GB hafızaya sahip olduğu çıkarılabiliyor. Buna ek olarak 2.2 inç büyüklüğünde bir ekran ve 2 MP çözünürlüğünde bir kamera donanım özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun Türkiye'ye ne zaman ve hangi fiyata geleceği henüz belli değil. Nokia bu konu hakkında açıklama yapmak istemedi. Yüksek bir ihtimalle şubat ortasında gerçekleşecek olan cep telefonu fuarı Mobile World Congress (bir zamanlar 3GSM olarak anılırdı) de daha detaylı bilgi verilecek.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 17 yorum
Önceki1234
enthi yazmış:
Acaba fiatı ne olur...
22 Ocak 2008 Salı, 22:15Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Slogani uzerinde, "Connecting People".
Beni de bi bagladi, 8senedir Nokia'dan baska marka kullanmiyorum asla
21 Ocak 2008 Pazartesi, 20:39Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki1234

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

İlk InTru3d çalışması - Monsters vs Aliens
Dreamworks ve Intel'in 21. yüzyılın ilk gerçek 3 boyutlu çalışması için ortaklaşa yaptığı film şimdiden bundan sonrakileri merak ettiriyor.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost