PES 2008
1 Temmuz 2007, 10:40

PES 2008 Geliyor!

Sami Eyidilli
FIFA'nın en büyük rakibi Pro Evolution Soccer 2008, PlayStation 3'e bomba gibi düşmeye hazırlanıyor!
PES 2008 Geliyor!
Tüm dünyanın gönlünde taht kuran, FIFA'nın en güçlü rakibi Pro Evolution Soccer'ın yeni versiyonu PES 2008, sadece PlayStation 3 konsolu için raflardaki yerini alacak. Pro Evolution Soccer 2008'in yapımcısı Konami, her geçen gün oyuncuların heyecanlı bekleyişlerini daha da arttıran açıklamalarda bulunuyor.

Kendi stadyumlarımızı kendimiz yapabileceğimiz, özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Liginin atmosferlerinin çok daha gerçekçi ve sağlıklı olacağı, tam bir futbol similasyonu oyunu PS3 sahiplerini bekliyor olacak. Pro Evolution Soccer 2008, bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasada olacakken, oyunla ile ilgili diğer ayrıntılar internet ve basın yolu ile yavaş yavaş ortaya çıkacak. Resmi PlayStation 2 Dergisinin bu ayki kapak konusu ise, Pro Evolution Soccer 2008'den başka bir oyun değil. Oyunda yer alması kesinleşen ligler ise şöyle;

- İngiltere Premier
- İngiltere Championship
- İspanya
- İtalya
- Fransa
- Almanya
- Hollanda
- Portekiz
- Türkiye (Turkcell Süper Lig)
- İskoçya
- Yunanistan
- Rusya
- İsrail

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 49 yorum
12345678910Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bende siydisi var ama açamdunm ya
24 Ağustos 2008 Pazar, 11:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
peki geri paslarda kaleciler hata yapabilecekmi
19 Şubat 2008 Salı, 12:11Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
yaa arkadalar ben pes2008 im orjinalini alıp internet üzeinden oynamak istiyorum fiyattı biraz pahalı geldi bende bi arkadasımla ortak almayı düşünüyorum biz internet üzerinden oynayabilirmiyz ikimzde lütfen cevap verin bilen arkadaşlar the_zombi_show@hotmail.com adresine e-mail atın lütfen çok acil şimdiden tesekkür ederim
29 Ekim 2007 Pazartesi, 17:33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Henüz alamadık.Çok pahalı ama en kısa zamanda elimizde olacak.Pes hayranları mutlaka alsın.Tabi ki önce PS3 almalısınız.Alamam diyenler de Pcde oynasın derim.
26 Ekim 2007 Cuma, 23:05Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Sevgili Konami,
Lütfen şu network olayını bir an önce halledin, peer-to-peer oynayamadıktan sonra pcde oynamanın bir anlamı kalmıyor çünkü.
Oynamak için lobiye girme şartını bir türlü anlamış değilim, tamam o da olsun ama 10 dakikalık oyun için şifreyle, lobiyle uğraşmanın mantığı nedir.
Bir de settings in oyun içinde olması gerekir, bir çözünürlük ayarı için oyundan çıkmak sadece işkence.
Bu seri beni hayal kırıklığına uğrattı, pes6 ile umutlanmıştık ama grafik yapacağım diye oynanabilirliği heba etmişler. Fifa ya geri mi dönsek :).
Hala mouse ikonu yok ve hala settings içeriği çok çok zayıf. PS den çevirme oyun yerine sadece pc için tasarlanan bir oyun istemek çok mu fazla ?
02 Ekim 2007 Salı, 03:26Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12345678910Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
08 Ocak 2009 Perşembe
Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
07 Ocak 2009 Çarşamba

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
06 Ocak 2009 Salı
Samsung Sens X360İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
05 Ocak 2009 Pazartesi
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Anı yakalamanın önemi

Fotoğrafçılar için anı yakalamanın ne kadar önemli olduğunu gösteren 27 harika fotoğraf.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Tim Burton'dan klasik adayı : 9
Tim Burton'dan bir animasyon klasiği adayı daha 9.9.2009'da yine 9 ismiyle sinemalarda olacak.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Ocak 2009

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler