Samsung'un yeni gözdeleri
1 Eylül 2008

Samsung Q210 ve Q310

Samsung'un şıklığı ve zarifliğiyle kullanıcıların kalbini fethedecek dört yeni laptop'u burada.
Samsung Q210 ve Q310

Bu konuda okuyacaklarınız:

Samsung tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Samsung Q210 (12.1'' Geniş Ekran) ve Q310 (13.3'' Geniş Ekran) dizüstü bilgisayarları ile kullanıcılara, taşınabilirlik konusunda gerçek anlamda rahatlık ve kolaylık, yüksek performans ve şık tasarımı birarada sunuyor.

Stil, güç ve taşınabilirlik gibi temel unsurları içeren yeni Q serisi, Samsung'un tasarım, teknoloji ve fonksiyonellik sınırlarını aşma çabalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı. Bir dizüstü bilgisayardan çok daha fazlasını sunan Q210 ve Q310, piyano-siyahı rengini tamamlayan derin kırmızı ile Samsung'un "Kristal Tasarım" stilini geliştiriyor. Gelişmiş teknik özelliklere sahip olan bu çarpıcı dizüstü bilgisayarlar, kullanıcılarının yaşam tarzını da zenginleştirecek.

Bugünün mobil profesyonellerinin ya da hareket halindeyken yüksek performansa ihtiyacı olan kullanıcıların performans beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmış olan Q210 ve Q310, hareketli yaşam tarzı için en ideal seçim. Çizilmez, cilalı siyah kapağı en üst düzeyde koruma sunarken, ultra dayanıklı Protect-o-Edge kaplaması günlük yaşamın zorlayıcı koşullarına karşı koyabiliyor. Samsung bu yeni modellerde bellekten batarya ve ekrana kadar birçok bileşende kendi ürünlerini kullandı.

Her iki model de Intel® Centrino® 2 / Intel® Core™ 2 Duo işlemciye, nVIDIA'nın etkin kılınmış GeForce 9200M grafik kartına, Microsoft™ Windows Vista işletim sistemine ve Samsung'un 12.1'' (Q210) ve 13.3''(Q310) geniş ekranlı TFT monitörlerine sahip. 6 hücreli bataryaları her iki modelde de daha uzun süre çalışma olanağı sağlıyor.

Sonraki Sayfada:

Öne çıkan özellikleri
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 35 yorum
1234567Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bende 2 ay önce aldım tek kelimeyle muhteşem....
17 Haz 2009  00:07Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
ben de dün 510 modeli aldım çok estetik süper makine herkese tavsiye ederim samsung süper iş çıkarmış
12 Haz 2009  21:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
ben mediamartk'tan aldım bunu ve çook memnunum!!! olumsuz eleştiriler oldukça yüzeysel kalmış burda çünkü bilgisayar süper. öncelikle klavye tuşları çok sessiz ve bir bayanın parmaklarına oldukça iyi uyum sağlıyot. fan soğutması harika! hiç ısınmıyor. görüntü de muhteşem renkler çok canlı parlak ve ekran yansıma yapmıyor!!! pil ömrü de standart, 3 saat dayanıyor. veri aktarım hızına ise bayıldım. çok hızlı, sessiz, gayet ısınmadan çalışan müthiş bir bilgisayar bu. teknik servisine de gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, dünyanın neresinde olursanız olun adamlar kapınıza gelip alıyolar bilgisayarınızı. Türkiye temsilcisi Koyuncu firması Samsung'un. Servis konusunda diğer tüm markalara da bin basar. Ben bir çok bilgisayar markasının çeşitli modellerini denemiş biri olarak rahatlıkla herkese tavsiye edebilirim R510'u.
24 May 2009  14:31Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
arkadslar ben bilgisayar programcılıgı bölümü ögrencisiyim samsung harika bir makina çıkartmış bunun modeli r510 deil canavar samsung olmalıydı
19 Nis 2009  15:28%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bende daha yeni 510 modelini aldım hoş bir cihaz ve benzerlerine göre ucuz ısınma pek yok işlerimi hallediyor kısaca fiyat ve performans orantılı daha fazla performans isteyen 560 modellere baksın
17 Nis 2009  18:01Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
1234567Sonraki


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Gigabyte GA-EX58-UD3R

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GA-EX58-UD3RAnakart teknolojisinde gelinen son nokta.
Bugün, 10:30
Gigabyte GM-M8000Dünyanın en iyi lazer algılayıcılarından birine sahip.
03 Temmuz 2009 Cuma

Gigabyte GA-EP55A-UD4P

Genius Navigator 905BT

Gigabyte GA-EP55A-UD4PP55 yongasetine sahip olan ürün SATA 3 ve ONFI arabirimine sahip.
02 Temmuz 2009 Perşembe
Genius Navigator 905BTEk uygulamalar içeriyor.
01 Temmuz 2009 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

 

Notebook Kullanıcılarına Özel

Notebook terfiNotebook'unuzun diskini terfi edin

Sizler için hazırladığımız bu özel rehberi kullanarak notebook sabit diskinizi nasıl terfi edebileceğinizi adım adım öğrenebileceksiniz.

Taşınabilir DiskDünyayı yanınızda taşıyın

Taşınabilir disklerle tüm verilerinizi yanınızda götürün. En iyi taşınabilir disk seçeneklerini bu rehberde bulabilirsiniz.

Advertorial

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

 
CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: WinX DVD Ripper İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 80 yeni duvar kağıdı

YENİ: Birbirinden güzel 80 farklı duvar kağıdını bu galerimizde bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler


En Çok Okunan Makaleler


Windows Live Özel

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Temmuz 2009


Diğer Yayınlar


İşbirliği ortaklarımız

  • Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
 
 
Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler