20 Mart 2009

Samsung M8800 Pixon: En iyi fotoğrafçı

Samsung M8800 Pixon: En iyi fotoğrafçı
Büyük resmi görmek için tıklayınSamsung M8800 Pixon: En iyi sonucu sunuyor.
Cep telefonu kamerası konusunda birinci sıraya yerleşmeyi başaran M8800, en iyi ve en hızlı resimleri çeken cihaz oldu. Sadece 0,9 saniyelik deklanşör gecikmesi ile Pixon daha çok anlık fotoğraf çekimleri için uygun bir cep telefonu.

Fakat dokunmatik ekranlı şık cep telefonu sadece hız konusunda puan almadı. Çözünürlük değerleri şunu açıkça gösteriyor: ISO 100 hassasiyet değeri altında 1990 satır ile M8800 Pixon tüm test adayları arasında en iyi keskinlik değerini sunuyor. Pixon, ISO 800 (1434 satır) değerinde de kompakt makineler ile başa baş mücadele edebiliyor. Karşılaştırmak gerekirse: Canon Digital Ixus 80 IS, 1574 satır değerini elde etmişti.

Renk gerçekliği konusunda da Samsung Pixon açık ara en önde. Laboratuarımızda yaptığımız gün ışığı altındaki test çekimleri dengeli renk dağılımı ve minimum renk kayması ile durumu kanıtlıyor (soldaki test resmini tam boy görmek için galeriye bakın).

Düşük resim kirliliği, yüksek optik bozulma
Laboratuar ölçümü yukarda belirttiğimiz ISO değerleri altında Pixon'un en düşük görüntü kirliliği değerini sunduğunu kanıtlıyor. Test birincisinin tek büyük eksikliğini yüzde 2'lik optik bozulma ortaya çıkarıyor. Düşük ışıklandırma altında yüksek kenar karartma oranı pozitif genel izlenime gölge düşürdü.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 51 yorum
12345678910Sonraki»
Ziyaretçi yazmış:
bu telefondan ben nası bilgisayara resim atarm ?
21 Şub 2012  18:48Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
fotograf çöznrlügü nasl. net fotoğraflar çekiyor mu......
26 Ara 2011  23:21Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
3g yi kapatın şarj 2 kat fazla gider kamera video ayarlarını duzgun yapın carl zeis filan hikaye 10 uzerinden 9 puanlık telefon fiyatıda çok ucuz
28 Eki 2011  13:17%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Ziyaretçi yazmış:
TEMA SORUNU NASIL HAL OLACAK ARKADAŞLAR M8800
17 Eki 2011  21:36Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Slm arkadaşlar bende m8800 kullanıyorum işin acıkcası bu telefonda sadece kamera var ben 500 tl ye sattım nokia c6 01 aldım inanın fark muhteşem ben hiç memnun kalmadım ama yiğidi ölür hakkını yeme kamerası nokiaya 10 basar ama kamera herşey demek deil bence batarya sorununa da ekran aydınlatma süresini 8 sn sesleri ve titresim kalibreyi kapatın benim 2 gün gidiyodu şarzı
19 Eyl 2011  21:54%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
12345678910Sonraki»

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Intel'in teknolojileri ile tanışın!

Teknolojinin bugünü, yarını ve geleceği...

Sizin için hazırladığımız çok özel bir mikro site ile Intel teknolojileriyle tanışmak için tıklayın.

Hemen Tıklayın

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu