Vista SP1'i indirin
15 Nisan 2008

Türkçe Vista Service Pack 1'i indirin

Selçuk İslamoğlu
Vista SP1 çıktı çıkacak derken, sonunda indirilmeye sunuldu. 32bit, 64bit ve DVD ISO linkleri burada
Türkçe Vista Service Pack 1'i indirin
Büyük resmi görmek için tıklayınVista SP1 39 dilde download'a hazır

DEV KAMPANYA,
HERKES KAZANACAK

Katılmak için giriş yapın veya kayıt olun
ÖDÜLLER HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ
Dün yapmış olduğumuz haberde Windows Vista SP1 Türkçe'nin üreticilere gönderildiğini belirtmiştik. Bugün ise Windows Vista Service Pack 1 Türkçe dahil olmak üzere 39 diğer dilde herkese sunuldu. Service Pack 1'i indirmeden önce Vista'nızın 32 bit mi, 64 bit mi olduğunu kontrol edin, keza en düşük download boyutu 500 mb'ın üstünde. CHIP Online - www.chip.com.tr

Eğer Windows Vista SP1 indirme boyutu size yüksek geliyorsa, Windows Update ile gelecek güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Eğer zaten bugüne kadar tüm Vista güncellemelerini yaptıysanız, download boyutunuz 100 mb'ın altına düşebilir.

Download için
Kurulum nasıl gerçekleşiyor?
Peki Windows Vista Service Pack 1 ile sizleri neler bekliyor? Nasıl kuruluyor? CHIP Online'nın sizin için derlediği makalemizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Ayrıca bundan sonra Windows Vista'nızı kendiliğinden SP1'li olarak kurmak istiyorsanız, bu makalemizi kaçırmayın
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 92 yorum
Önceki12345678910Sonraki»
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Bende türkçe olmak üzere ultimate-home premium-starter versiyonları yuklu 3 tane pc var.Service pack ilk olarak windows update te ultimate surumu icin cıktı yaklasık 1 hafta sonra sonra diger versiyonlar icin otomatik update çıktı.Goruluyor ki microsoft ultimate kullanıcılarını kayırıyor.
26 Nis 2008  16:02Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
vista SP1 ve xp SP3 ekim ayında(intel'in açıklamasına göre) çımayacakmıydı. birisi internette dolaşıyor diğeri CD'den çıkamıyor
25 Nis 2008  23:04Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
SP1 1saat içinde kurdum hiç sorun yaratmadı ama bi farklılıkta göstermedi yine aynı vista.
25 Nis 2008  23:02Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
sayın vista kullanıcıları öncelikte bir konuda anlaşalım vista en az 2 gb ram de kendi performansında çalışıyor 1 gb ram asgari olması gereken 512 mb ram sadece kurulum için gerekli olan bellek gelelim vistanın işlemci gereksinimine vista çift çekirdekli işlemciler için tasarlanmış bir işletim sitemi hepimizin gözden kaçırdığı bir konu var vista, bizim 95,98 ve xp gibi hasbel kader yükleyip çalıştırdığımız bir işletim sistemi değil mimarisi ve çalışması çok farklı 95 ve 98 gibi bastığınız tuş komuta dönüşüp işlemi yapmıyor çok daha karışık bir sistem 1 li 0 lı makine mantığından kurtulmuş güvenliği çok üst seviyede bi işletim sistemi vistayı xp ile karşılaştırmak aptallıktan başka bir şey değil isteyen xp kullanır isteyen 98 kullanır isteyen pardus kullanır bunlar taman farlı şeyler artık mersedes bmw volvo sürücüsü ile fiat dobloya binen nasıl kıyaslanmazsa onun işini bindiği araç görüyorsa bu konuda aynen böyle değerlendirilmeli herkese saygılar vista tabiki daha gelişecektir service packlerle ve daha bir çok güncellemeyele karşımıza çıkacaktır herkese saygılar vista kullanıp kullanmakta herkes özgür hatta pardusta kullanabilirsiniz özgürlük en güzeli
22 Nis 2008  14:11%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Sp1 yükledim sistem çok daha kararlı ve performanslı hale geldi ama sp1 paketini sistemin üzerine kurmak yerine sp1 li windowsu yeniden yüklemek daha faydalı bence çünki performas artışında gözle görülür bir artış oldu, ayrıca vista amd işlemcilerde çok hzılı ve sorunsuz işin ilginci intel tabanlı işlemcilerde sürekli sorun ve yavaşlamalarla karşılaştım, birşey daha eklemek istiyorum bende analog tv kartı war ve sp1 güngelleme sırasında kartın sürücüsünü algıladı ve yükledim sorunsuz çalışıyor sp1 ile birlikte bu sıkıntı'da ortadan kalkmış oldu
22 Nis 2008  09:33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Önceki12345678910Sonraki»

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Inca IUDS-300

Feel Hurricane H-500B-F25

Inca IUDS-300Küçük boyutlarına karşın 802.11n ile 300 Mbit hız sunan bir adaptör.
17 Mart 2010 Çarşamba
Feel Hurricane H-500B-F25Feel'in her şey dahil kasasında 500 Watt'lık güç kaynağı ve fan kontrolcüsü yer alıyor.
15 Mart 2010 Pazartesi

Icy Box IB-3221STU-B

Haier T5B

Icy Box IB-3221STU-Bİstediğiniz kapasitede disk takabilmenize karşın aktarım hızı USB 2.0'ın limitlerinde.
14 Mart 2010 Pazar
Haier T5BFiyatından beklenmeyecek özellikler sunan çok başarılı bir ürün.
13 Mart 2010 Cumartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online’dan muhteşem kampanya!

Tıklayan herkes kazanacak...

Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!

Hemen Tıklayın

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Türkiye'nin ilkleri

Türkiye'de bugün için bize sıradan gelen olaylar ilk kez ne zaman yaşandı? İşte o ilkler...

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mart 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler