Vista SP1'i indirin
15 Nisan 2008
Türkçe Vista Service Pack 1'i indirin
Selçuk İslamoğlu
Vista SP1 çıktı çıkacak derken, sonunda indirilmeye sunuldu. 32bit, 64bit ve DVD ISO linkleri burada

Vista SP1 39 dilde download'a hazır![]() DEV KAMPANYA, |
| Katılmak için giriş yapın veya kayıt olun |
| ÖDÜLLER HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ |
Dün yapmış olduğumuz haberde Windows Vista SP1 Türkçe'nin üreticilere gönderildiğini belirtmiştik. Bugün ise Windows Vista Service Pack 1 Türkçe dahil olmak üzere 39 diğer dilde herkese sunuldu. Service Pack 1'i indirmeden önce Vista'nızın 32 bit mi, 64 bit mi olduğunu kontrol edin, keza en düşük download boyutu 500 mb'ın üstünde. CHIP Online - www.chip.com.tr
Eğer Windows Vista SP1 indirme boyutu size yüksek geliyorsa, Windows Update ile gelecek güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Eğer zaten bugüne kadar tüm Vista güncellemelerini yaptıysanız, download boyutunuz 100 mb'ın altına düşebilir.
Download için
Kurulum nasıl gerçekleşiyor?
Peki Windows Vista Service Pack 1 ile sizleri neler bekliyor? Nasıl kuruluyor? CHIP Online'nın sizin için derlediği makalemizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Ayrıca bundan sonra Windows Vista'nızı kendiliğinden SP1'li olarak kurmak istiyorsanız, bu makalemizi kaçırmayın
Eğer Windows Vista SP1 indirme boyutu size yüksek geliyorsa, Windows Update ile gelecek güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Eğer zaten bugüne kadar tüm Vista güncellemelerini yaptıysanız, download boyutunuz 100 mb'ın altına düşebilir.
Download için
- Windows Vista SP1 32-bit Türkçe (544 MB)
- Windows Vista SP1 64-bit Türkçe (873 MB)
- Windows Vista SP1 DVD ISO (32 - 64 bit) (1.38 GB)
Kurulum nasıl gerçekleşiyor?
Peki Windows Vista Service Pack 1 ile sizleri neler bekliyor? Nasıl kuruluyor? CHIP Online'nın sizin için derlediği makalemizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Ayrıca bundan sonra Windows Vista'nızı kendiliğinden SP1'li olarak kurmak istiyorsanız, bu makalemizi kaçırmayın
İlgili Konular:
- Haber: Vista hala yapım aşamasında
- Haber: Windows 7'nin büyük farkı ortaya çıkıyor...
- Haber: İlk 5 tamam ama ya diğer altısı?
- Haber: Windows 7 başlat tuşu nasıl değiştirilir?
- Haber: Resmi Windows 7 SP1 detayları!
- Haber: Windows 7'nin en beğendiğimiz bombaları!
- Haber: Microsoft Windows 7 SP1 ne zaman gelecek?
- Haber: Windows 7 SP1 yine sızdı!
- Haber: Windows'lar ve Office güncellenecek
- Haber: Microsoft'tan Windows 7 için dev planlar!
Oyla:
En Düşük
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 92 yorum
ben de service pack 1de fazla fark göremedim directx hala 10 görünüyor başlat menüsündeki arama butonu da hala duruyor.vista alcaklara tavsiyem en az 2gb ram ve çift çekirdekli alsınlar.dandik makinalara yükleyip de vistaya çamur atmasınlar.yeni her zaman iyidir alışmayı bekleyin ben 1 ayda alıştım kalın sağlıcakla
| 20 Nis 2008 17:22 | ![]() | ![]() |
BEN BİRKAÇ GÜNDÜR SP1 KURMAYA ÇALIŞIYORUM TAM BİRKAÇ SAATİMİ ALIYOR HER SEFERİNDE VE EN SONA GELİNDİĞİNDE HİZMET PAKETİ HATASI VERİYOR VE HİZMET PAKETİ VERLERİNİ GERİ ALIP SP1 KURMUYOR. LAPTOPA BU YÜĞZDEN TAM ÜÇ DEFA FORMAT ÇEKTİM. PC MARKASI ASUS ÇİFT ÇEKİRDEK T7200 1GB RAM 120 HARDDİSK YANİ NORMAL OLMAYAN BİR DURUMDA YOK ORTADA. BANA BU KONUDA YARDIMDA BULUNURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
CHIP Online'ın Notu:
Teknik sorularınıza Forum bölümümüzde cevap alabilirsiniz (www.chip.com.tr/forum).
CHIP Online'ın Notu:
Teknik sorularınıza Forum bölümümüzde cevap alabilirsiniz (www.chip.com.tr/forum).
| 20 Nis 2008 14:55 | ![]() | ![]() |
performansda bir değişme farketmedim fakat windows boyutu baya arttı vista 32 bit home premium kurulduğunda 6.80 gb idi, güncelleştirmeler ve sp1 ile boyut 10gb yi geçti(etkinleştirilmemiş vistaya kurulabiliyor), pc ' niz kaldırmıyorsa performans tabi yerlerde sürünür doğru düzgün bir pc ile vista kullanın, ama %60 xp tercihim..
| 18 Nis 2008 23:10 | %100 | ![]() | ![]() | %0 |
''sp1 hiçbişeyi değiştirmiyor, performans hala yerlerde sürünüyor ve çok garip hatalar almaya başladım, internet explorer kudurdu bende, çok ilginç tepkiler vermeye başladı. silicem ve xpyi yükleyecem tekrar ve vista maceramı bir daha açmamak üzere kapatıcam.''
işte p3 kullanan bi xp fanboy korsan vistaya sp1 kuruyo sonrada kötülyo... yeniliklere açık olmayan insanlar bunlar. xp çıktıgındada 98 süper diyolardı sonradan xp hastası oldular sırada w7 var. o zamanda vista süper abi muhabbeti yaparlar...
işte p3 kullanan bi xp fanboy korsan vistaya sp1 kuruyo sonrada kötülyo... yeniliklere açık olmayan insanlar bunlar. xp çıktıgındada 98 süper diyolardı sonradan xp hastası oldular sırada w7 var. o zamanda vista süper abi muhabbeti yaparlar...
| 18 Nis 2008 19:55 | %100 | ![]() | ![]() | %0 |
Vlite dan encode edip artık direk SP1 li başlamak lazım Vista'ya thank you microsoft ;)
| 18 Nis 2008 16:27 | %0 | ![]() | ![]() | %100 |
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları
İlginizi Çekebilir
İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler
- Haber: Vista hala yapım aşamasında
- Haber: Windows 7'nin büyük farkı ortaya çıkıyor...
- Haber: İlk 5 tamam ama ya diğer altısı?
- Haber: Windows 7 başlat tuşu nasıl değiştirilir?
- Haber: Resmi Windows 7 SP1 detayları!
- Haber: Windows 7'nin en beğendiğimiz bombaları!
- Haber: Microsoft Windows 7 SP1 ne zaman gelecek?
- Haber: Windows 7 SP1 yine sızdı!
- Haber: Windows'lar ve Office güncellenecek
- Haber: Microsoft'tan Windows 7 için dev planlar!
CHIP Online-Video
Son Eklenen Videolar
En Çok Okunan Haberler
Bu haftanın en çok okunan haberleri
- 1Rapidshare ile uğraşmayın: İşte işin kolayı!
- 2Internet Explorer 9: İndirin, deneyin!
- 3İnternetten para kazanmak!
- 4İnternette gizli kota skandalı!
- 5Karanlık internetin arama motorları!
- 68 Adımda Internet Explorer 8'i hızlandırın!
- 7Kaya gibi dizüstü!
- 8CHIP Online ve Aresis'den webmaster'lara...
- 9Yeni Chrome hazır; İndirin!
- 10Facebook sayfanıza kim bakmış?
En Çok Okunan Makaleler
Bu haftanın en çok okunan makaleleri
- 1Sessiz bir bilgisayar rehberi!
- 2iPhone 4G: Tüm dedikodular ve gerçekler
- 3Flash ölüyor: HTML 5 Adobe'u sıkıştırıyor
- 4Veri kurtarma rehberi
- 5Google'dan kaçış planınız burada...
- 6Steam: Geleceğin oyun platformu mu?
- 7Tüm işletim sistemleri ve en iyi cepler...
- 8Altı çekirdeğin gücü: Intel Core i7 980X
- 9TOP 20: En iyi medya oynatıcı yazılımlar...
- 10Birbirinden eğlenceli 15 bilgisayar aksesuarı
CHIP Online’dan muhteşem kampanya!
Tıklayan herkes kazanacak...
Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!
Okur Haberleri
Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri
- Avea'dan futbolseverlere özel modemler
- Compishco
- Web Günleri 2010 [20-21 Mart YTÜ/Oditorym] ücretsz
- Kingston'dan dünyanın en hızlı belllekleri
- PNY'den sessiz performans
- Ve Türk malı cep telefonu piyasada
- Opera Mini 5 ve Opera Mobile 10 çıktı
- Chromeplus 1.3.8.1sürümü yayınlandı
- Acer'ın yeni dizüstü modeli savaşa hazır
- Bugatti Veyron da neymiş?
CHIP Online'da Bugün
Son Eklenen Haberler ve Makaleler
- Flash'ı olmayan iPad sitelerde nası gezecek?
- Windows'a ANGLE geliyor!
- Cep telefonları hakkında her şey!
- 9 yeni nesil canavar!
- Windows 7'nin büyük farkı ortaya çıkıyor...
- Bu kameraya şaşıracaksınız!
- Film de çekebilen fotoğraf makinası!
- Akıllı nano-işlemciler içimize giriyor!
- Sony'nin oyuncağına ağır eleştiriler...
- İşlemcilerde büyük devrim!
7 ve XP'yi aynı anda kurmak
Bu makale size Win 7 veya Win XP yüklü bilgisayarınıza diğer işletim sistemini nasıl kuracağınızı gösterecektir
Yazar: nonpasaran
M.U.G.E.N/ Mugen Nedir ?
Karakterlerinizi hazırlayın ! M.U.G.E.N ile kendi dövüş oyunumuzu yapıyoruz.
Yazar: WolfTurk
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
Türkiye'de bugün için bize sıradan gelen olaylar ilk kez ne zaman yaşandı? İşte o ilkler...
Dijital Fotoğraf Kursu
CHIP Dergisi: Mart 2010