Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Yazılım

Yeni medya maymunu!
28 Aralık 2007, 10:15

Ücretsiz Download: MediaMonkey 3 hazır

Halil Mollaoğlu
MP3-Uzmanı MediaMonkey, nihai 3. sürüme ulaştı. Artık iPod'larda bu araçla eşitlenebilecek
Ücretsiz Download: MediaMonkey 3 hazır
MP3-Uzmanı MediaMonkey, nihai 3. sürüme ulaştı. Yeni sürüm ile ilk kez iPod'larda müzik ile doldurulabilecek.

Ana fonksiyon olarak MediaMonkey MP3, OGG, WMA, FLAC, MPC, WAV, CDA, M3U ve PLS gibi yaygın tüm ses formatlarını oynatabiliyor. Ayrıca program 50.000 den fazla parça barındıran büyük müzik arşivleri ile de baş edebiliyor. Saniyeler içinde şarkıları yönetebilir, arayabilir ve yeniden isimlendirebilirsiniz.

Bunun dışında ücretsiz araç, kopya-korumasız Müzik-CD'lerini de farklı formatlara çevirebiliyor veya formatlar arasında dönüşüm yapabiliyor. Entegre yazım-programı ile müziklerini CD ve DVD'lere yedekleyebilirsiniz.

Önceki sürümlerde olduğu gibi geliştiriciler 3. dağıtımda da gelişmiş bir "Gold Edition" sunuyor. fakat bu sürüme sahip olmak için 20 Doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

CHIP Download: MediaMonkey (Ücretsiz Yazılım)

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 9 yorum
12Sonraki
game over yazmış:
winamppp

tek geçerim
30 Aralık 2007 Pazar, 02:49Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
1by1 ve foobar derim bence
29 Aralık 2007 Cumartesi, 21:09Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
el altında bulundurulması gereken programlar arasında ama Cowon JetAudio dan vazgeçemem... arşiv yönetimi mükemmel ve çok esnek. media player & winamp da pluginn ile kurulan birçok özellik standart olarak geliyor. (en basiti media center ın uzaktan kumandası ile eklenti kurmadan yönetilebiliyor.)
28 Aralık 2007 Cuma, 21:58Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ati_sasa yazmış:
winamp derim . . .
28 Aralık 2007 Cuma, 18:11Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ikxan yazmış:
Bu programa bir ben ısınamadım galiba...
28 Aralık 2007 Cuma, 15:05%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 50 farklı Photoshop harikası

CHIP Online, sizler için 50 farklı Photoshop harikasını bir araya getirdi.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Sony Vaio VGN C190PH
Performansı ile olmasa da tasarımı ile öne çıkan Vaio

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Ekim 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com