Vista SP2 ne zaman?
30 Kasım 2008, 11:30

Vista Service Pack 2 ne zaman geliyor?

Vista için yayınlanacak ikinci servis paketinin detayları netleşiyor. MS'in yol haritasında ne var?
Vista Service Pack 2 ne zaman geliyor?
İkinci servis paketi Nisan ayında gelebilir.
Malezyalı web sitesi techarp.com, Windows Vista için yayınlanacak olan ikinci servis paketinin 2009 Nisan ayında hazır olacağını duyurdu. Site haberin kaynağı hakkında bilgi vermedi; ancak techarp.com bu iddiayı öne sürüyorsa ciddiye almakta yarar var. Aynı site daha önce de Vista SP1 ve XP SP3 için final sürüm tarihlerini yayınlamış ve haklı çıkmıştı.

Görünüşe göre Microsoft, şu anda halen beta aşamasında bulunan Vista SP2 için önümüzdeki Şubat ayında bir nihai sürüm adayı (Release Candidate) yayınlayacak. Son test aşamasını ifade ene bu sürümden 2 ay sonra, yani Nisan ayında da final sürüm hazır olacak. Tabi final sürümün otomatik güncellemeye dahil edilmesi biraz zaman alacak. Bu arada dileyenler, SP2'yi indirip kendileri kurabilecek.

Vista SP2, şu anda internetten indirilip manuel olarak kurulabilen Windows Search 4.0'ı içinde barındıracak. Ayrıca güncel Bluetooth sürümünün yanında VIA marka 64-Bit işlemcilere destek de verilecek. Uyku modundan çıkan bir PC'nin kablosuz ağa daha hızlı bağlanacak olması da SP2 ile gelecek olan düzeltmelerden bir diğeri...

Bir de küçük not: Vista ile birlikte Server 2008'i de ilgilendirecek olan SP2 için SP1'in kurulu olması gerekecek.

Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 18 yorum
1234Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
Windows Vista Güzel Bir işletim Sistemi olmayı hak ediyor..ama Cok Gereksiz Ram Kullanımı Vs Cok kasması sistemi..Maf ediyor..
26 Nis 2009  15:58%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
Windows' uma küfür eden Linux kullansa bari. :)
15 Nis 2009  10:19%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Ziyaretçi yazmış:
bence vista mükemmel bir program kusursuz özellikle service pack2 beta yüklendiğinde tamamen hatalar giderimiş ve kusursuz oluyor bende vista home primium var lisanlı cok memnunum arkadaşara katılıyorum yok vista şöylemişte arkadaşlar xp göre katkat üzerinde program xp göre cok hızlıda böyleşeylere inanmayın vista alırsanızda lisanlı alın rahat edersiniz vistaya service pack 2 yükleyemeyenler güncelleştirmeleri beklesin cokyakında yüklenir not;güncelemeler otamatik olursa iyi olur ayrıca service pack 1 yüklü olması gerekir
02 Nis 2009  10:12%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
Ziyaretçi yazmış:
ben şu sondaki nota takıldım... yani sp2 yi kurmak için sp1 in kurulu mu olması lazım. üstüne mi kuracaz.. vista yı kurup üstüne sadece sp2 kursak olmayacak mı.. tşk
17 Oca 2009  21:15%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
ben şu sondaki nota takıldım... yani sp2 yi kurmak için sp1 in kurulu mu olması lazım. üstüne mi kuracaz.. vista yı kurup üstüne sadece sp2 kursak olmayacak mı.. tşk
17 Oca 2009  21:13%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Qnap Turbo NAS TS-879 Pro

WD TV Live 2011

Qnap Turbo NAS  TS-879 ProTest Merkezi'mize Tesan tarafından yollanan bu NAS cihazı, oldukça çok yönlü bir ürün.
Bugün, 10:00
WD TV Live 2011Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.
09 Şubat 2012 Perşembe

LG P990 Optimus Speed

Asus Zenbook UX31E

LG P990 Optimus SpeedAndroid platformunu kullanan LG Optimus 2X, test merkezimize konuk oldu.
08 Şubat 2012 Çarşamba
Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
07 Şubat 2012 Salı
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2012'nin cep bombaları!

2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Şubat 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu